S-a terminat! Vezi cele mai SCUMPE transferuri ale verii

Aşa cum ne-am obişnuit, ultima zi a oferit cîteva mutări foarte interesante. ...
02.09.2014 | 00:02
Sa terminat Vezi cele mai SCUMPE transferuri ale verii

Aşa cum ne-am obişnuit, ultima zi a oferit cîteva mutări foarte interesante. 

TOPUL MUTĂRILOR din ultima zi

Radamel Falcao – de la Monaco la Manchester United
Danny Welbeck – de la Manchester United la Arsenal
Alvaro Negredo – de la Manchester City la Valencia
Toby Alderweireld– de la Atletico Madrid la Southampton
Daley Blind – de la Ajax la Manchester United
Saphir Taider – de la Inter la Sassuolo
Javier Hernandez – de la Manchester United la Real Madrid 
Marco van Ginkel – de la Chelsea la Milan
Goran Pandev – de la Napoli la Galatasaray

Cea mai valoroasă campanie de achiziţii a avut-o Manchester United, care va alinia un prim 11 incredibil sezonul viitor, imaginat de presa din Anglia.

primul 11 united

Pînă se oficializează sumele ultimelor transferuri, topul celor mai scumpi 10 jucători din această vară arată în felul următor:

top 102131231

Pînă la listele oficiale, avem cîteva topuri foarte interesante. Cele mai interesante mutări din această vară au fost făcute de echipele din Anglia, în special Manchester United, care l-a cumpărat în ultima zi pe Falcao, de la Monaco. Mai mult, Van Gaal şi-a adus şi un compatriot, Daley Blind, de la Ajax Amsterdam.

LISTA CELOR MAI SCUMPI JUCĂTORI (ANGLIA)

10653912_779147255469532_1787361035_n

01:00 / S-a terminat! Perioada de transferuri din această vară este oficial încheiată! 

23:30 / Richards, de la Manchester City, a fost împrumutat pe un an la Fiorentina.

23:10 / E oficial! Arsenal l-a cumpărat pe Danny Welbeck de la Manchester United în schimbul a 16 milioane de euro. Atacantul în vîrstă de 23 de ani nu a fost de acord cu un împrumut şi a insistat pentru o mutare permanentă.

welbeck

22:38 / Arsenal nu concepe să termine ziua fără un atacant cumpărat! Ultimele veşti anunţă faptul că se negociază şi cu Huntelaar, atacantul olandez de la Schalke.

21:45 / Manchester United a mai luat un jucător incredibil! Daley Blind este noul jucător al diavolilor, anunţă Ajax Amsterdam.

BweKYHMIMAA1Lhw

21:40 / Nemţii notează că Dortmund a refuzat o ofertă de 50 de milioane de euro de la Arsenal pentru Reus.

20:14 / Presa din Anglia anunţă că Danny Welbeck, atacantul lui Manchester United, s-a înţeles cu Arsenal! Atacantul face în acest moment vizita medicală la gruparea londoneză.

welb

20:03 / Arsenal păstrează ce e mai bun pentru final! Presa londoneză anunţă că tunarii sînt foarte aproape de o înţelegere cu Edison Cavani, atacantul lui PSG.

19:25 / Tottenham, formaţia românului Vlad Chiricheş, a cumpărat un nou jucător în ultima zi a transferurilor. L-a adus pe Benjamin Stambouli de la Montpellier.

tott

19:17 / John Arne Riise a semnat cu APOEL Nicosia, formaţie prezentă în Liga Campionilor în acest sezon. Fostul jucător al celor de la Liverpool a evoluat sezonul trecut la Fulham.

19:15 / Liverpool este foarte aproape de a da o nouă lovitură pe piaţa transferurilor: englezii anunţă că negociază cu Valdes.

19:05 / Chelsea a confirmat mutarea lui Marco van Ginkel la AC Milan, acesta fiind împrumutat.

ginkel

19:03 / Jose Canas, jucătorul lui Swansea, a fost transferat în Primera Division, la Espanyol Barcelona. 

19:01 Manchester United negociază cu Sergio Romero, portarul Argentinei, jucătorul Sampdoriei. Gazetta dello Sport notează că oficialii lui United negociază cu impresarul jucătorului.

18:28 Fundaşul lui Newcastle, Yanga-Mbiwa, a aterizat la Roma, acolo unde va juca pentru următorii 4 ani. Francezul va fi coleg cu Bogdan Lobonţ.

18:17 Sampdoria dă lovitura în ultimele ore ale perioadei de transferuri. Clubul italian l-a cumpărat pe Jose Angel Blanco (18 ani) de la Real Madrid.

18:05 Liverpool a acceptat oferta celor de la QPR, în valoare de 14.000.000 de euro, pentru Fabio Borrini.

18:00 Beşiktaş l-a acontat pe Jose Sosa. Jucătorul lui Metalist Harkov, care s-a aflat sub formă de împrumut la Atletico Madrid, s-a prezentat deja la antrenamentele turcilor.

sosa

17:54 Aston Villa a făcut în urmă cu scurt timp o ofertă pentru Sergio Canales de la Real Sociedad.

canaless

17:32 Feyenoord l-a transferat pe portarul Kenneth Vermeer de la Ajax. Olandezul de culoare a semnat un contract valabil pe 4 ani cu noua sa echipă.

17:28 Mijlocaşul celor de la Tottenham, Sandro, face în aceste momente vizita medicală. Dacă va fi sănătos va merge la QPR, iar echipa lui Chiricheş va încasa 13.000.000 de euro.

17:11 Abel Hernandez se află în dicuţii cu Hull. Palermo ar urma să încaseze aproximativ 12.000.000 de euro în schimbul uruguayanului.

abel

16:52 Martin Odegaard a bifat prima selecţie la naţionala Norvegiei şi a devenit eligibil pentru a juca în Premier League. Manchester United ar putea să-l transfere pe jucătorul de 15 ani al lui Stromsgodset.

16:36 Arsenal, Tottenham, Newcastle şi Marseille sînt interesate de transferul fundaşului sîrb Matija Nastasic.

16:15 Manchester United l-ar putea cumpăra pe Joao Moutinho în cazul în care pică transferul lui Arturo Vidal de la Juventus.

16:11  QPR şi Swansea se bat pentru semnătura lui Andre Ayew, atacantul celor de la Marseille.

15:35 Tom Cleverley a plecat de la Manchester United. Acum se află la Aston Villa, unde face vizita medicală.

15:17 Real Madrid a anunţat oficial transferul lui Javier Hernandez.

chicarrri

realaaa

14:50 Petr Cech a fost oferit celor de la QPR pentru un împrumut. Jose Mourinho se află în conflict cu portarul ceh şi vrea să scape cît mai repede de el.

chech

14:42 Daley Blind a trecut vizita medicală la Manchester United şi va fi prezentat oficial în următoarele ore, anunţă De Telegraaf.

14:33 Potrivit englezilor, Tottenham este în ”pole-position” pentru transferul lui Danny Welbeck de la Manchester United.

14:28 Sunderland îi va împrumuta pe Ricardo Alvarez (Inter) şi pe Sebastian Coates (Liverpool)

14:23 După accidentarea lui Giroud, ”tunarii” caută un atacant. El Mundo Deportivo anunţă faptul că Arsenal negociază în aceste momente transferul lui Carlos Bacca de la Sevilla.

14:22 Marco van Ginkel a ajuns în Italia, acolo unde va fi împrumutat pentru un an de Chelsea.

14:10 Presa din Anglia anunţă că Arsenal ar putea ajunge la un acord cu Jeremain Defoe. Atacantul urmează să fie împrumutat pe ”Emirates”. 

14:00 Daniel Agger a plecat în această vară de la Liverpool şi a ajuns la Brondby. Danezul a publicat o poză în tricoul noii sale formaţii.

Brondby IF Press Conference - Presenting Daniel Agger

13:48 Jucătorii lui Napoli, Goran Pandev şi Blerim Dzemaili au ajuns în Turcia, acolo unde vor semna cu Galatasaray.

pandev

13:34 Colegul lui Chiricheş de la Tottenham, Lewis Holtby, a ajuns la Hamburg, acolo unde va fi împrumutat pentru următorul an.

Capture

13:29 Atletico Madrid l-a transferat pe italianul Alessio Cerci de la Torino. Atacantul a aterizat în urmă cu scurt timp pe aeroportul Barajas şi în următoarele ore va fi prezentat la gruparea spaniolă.

13:17 Chelsea l-a transferat pe Loic Remy de la QPR pentru 10.000.000 de euro. 

remy

13:11 Javier Hernandez se află la Madrid, acolo unde va face vizita medicală. În decursul zilei va fi prezentat oficial la Real Madrid.

chicharito

13:05 Atletico Madrid a primit o ofertă din partea celor de la Sunderland pentru Cristian Rodriguez.

12:56 Mai multe site-uri de sport din Europa, AS, Daily Mail, Marca sau Gazzetta dello Sport, scriu că Falcao s-a înţeles cu Manchester United. Columbianul a făcut deja vizita medicală şi urmează să fie împrumutat pentru un an în Anglia, urmînd ca la finalul sezonului, United să-l cumpere definitiv.

falcao

12:43 Tottenham se va despărţi în următoarele ore de Lewis Holtby şi Aaron Lennon. Cei doi vor pleca sub formă de împrumut.

12:39 Liverpool negociază transferul lui Victor Valdes. ”Cormoranii” nu sînt presaţi de timp întrucît portarul spaniol este liber de contract şi poate semna şi săptămîna viitoare cu gruparea engleză.

12:34 Manchester United îi face loc lui Falcao. Presa din Anglia anunţă ca Javier Hernandez şi Danny Welbeck, ambii atacanţi, vor pleca astăzi de la ”diavoli”!

12:27 Florin Gardoş va avea o concurenţă serioasă după ce Toby Alderweireld a ajuns la un acord cu Southampton.

12:20 Micah Richards se află în aceste momente în Italia. Jucătorul lui Manchester City va face vizita medicală la Fiorentina, echipă care l-a cumpărat în această vară şi pe Ciprian Tătăruşanu.

micah

12:09 Spaniolii de la AS scriu că Falcao s-ar fi înţeles cu Manchester United, însă presa din Anglia nu confirmă informaţia.

12:01 Alvaro Negredo este pe picior de plecare. Chiar în aceste momente Atletico Madrid negociează cu Manchester City.

11:50 Juventus l-a împrumutat pe Vlad Marin la Mesina

11:30 Kagawa s-a întors la Dortmund, fiind prezentat astăzi de gruparea din Germania. 6.300.000 de lire sterline a încasat United în urma tranzacţiei.

Shinji Kagawa

Europa arde astăzi! La ora 00:00 se va termina perioada de transferuri, iar echipele se află pe ultima sută de metri pentru a cumpăra jucători.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: