Sport

Burse record pentru lupta anului! Cât ar putea câștiga Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu

29.12.2018 | 15:57
Premii record pentru lupta anului dintre Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu

Daniel Ghiţă şi Cătălin Moroşanu se luptă în meciul anului, duelul dintre cei doi sportivi români urmând să aibă loc în 2019. Promotorul Eduard Irimia a anunțat că Moroșanu și Ghiță se luptă pentru o bursă de cel puțin 50.000 de dolari pentru fiecare.

Lupta dintră Ghiță și Moroșanu este așteptată cu sufletul la gură nu doar de către cei doi și de fanii acestora, ci și de cei care vor organiza marele eveniment al anului 2019, dar și de ceilalți sportivi implicați în fenomen. “Dacă o luăm după palmares, atribute fizice, Ghiță ar trebui să câștige, dar Moroșanu vine cu o inimă foarte mare, cu dorință de bătaie”, a declarat Ionuț Atodiresei, în timp ce promotorul Eduard Irimia a spus că “este un meci în care își pun la bătaie până și onoarea și cel care va pierde va suferi mult. 100% nu e un meci pe care l-ai pierdut și te mai bați după două luni.”

Burse record pentru lupta anului dintre Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu

“Valoarea reală a acestui meci la nivelul ăsta de popularitate merită ambii sportivi o bursă de minimum 50.000 de dolari pentru fiecare”, a adăugat Eduard Irimia. Indiferent de scandal, ambii cred că vor să câștige bani cât mai mulți. Unii o reconosc, alții nu”, l-a completat fostul luptător de K1 Ciprian Sora.

“Să se bată între ei să vadă care e mai bun, care e mai bun să câștige. Dați-i drumul la bătaie nu mai stați. Și o singură condiție, să mă bat în gala voastră ca sunt mândru și în rest hai să-i dăm drumul la bătaie”, a declarat și Marius Tiță.