Life

Bursucu a dispărut din emisiunea lui Teo Trandafir? Cine i-a luat locul la Kanal D

10.05.2021 | 16:34
Bursucu a disparut din emisiunea lui Teo Trandafir Cine ia luat locul la Kanal D
Bursucu a dispărut din emisiunea lui Teo Trandafir? Cine i-a luat locul la Kanal D. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, a dispărut din emisiunea lui Teo Trandafir. Prezentatorul nu a apărut în show-ul de la Kanal D, locul său fiind ocupat de un prieten foarte apropiat. 

Vedeta nu este prezentă deloc în ediția de luni, 10 mai, Teo Trandafir anunțând încă prin primele secunde cine este vedeta care îl va înlocui pe colegul ei, fără să ofere prea multe detalii despre motivul pentru care s-a produs această schimbare.

ADVERTISEMENT

Ei bine, Bursucu a fost înlocuit în această zi de Mihai Mitoșeru, prezentatorul de la Kanal D nefiind la prima „ispravă” de acest gen. Mai mult decât atât, abia așteaptă să fie recompensat pentru zilele în care a venit în platoul de la „Teo Show”.

Bursucu lipsește de la Teo Show. Cine este vedeta care i-a luat locul

„Pe sistemul ‘prietenul la nevoie se cunoaste’ azi prezint cu Teo emisiunea! Ne vedem la Kanal D, de la ora 15”, a scris Mihai Mitoșeru pe pagina sa de Facebook înainte de emisiune.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul nu este pentru prima oară când vine în locul amicului său, Bursucu. Cel mai probabil Adrian Cristea are filmări pentru alte emisiuni, așa cum s-a întâmplat și în trecut când a fost nevoit să lipsească câteva zile de lângă colega sa.

Bursucu filmează pentru „Roata norocului”, unde este coleg cu frumoasa Ana-Maria Barnoschi. În trecut a putut fi văzut în emisiunea „Se strigă darul”, care în prezent este moderată de nimeni altul decât Mihai Mitoșeru.

ADVERTISEMENT

„Am mai fost în locul lui Bursucu și tot aștept să dea berea”, a declarat băiatul actriței Camelia Mitoșeru imediat cum a pășit în platoul emisiunii prezentate de Teo Trandafir.

„Bursucu nu a mai apărut pentru că are filmări. El filmează pentru Revelion, este ancorat și în alte proiecte la Kanal D. Nu s-a întâmplat nimic cu el, din ce știm, asta a fost.

ADVERTISEMENT

Va reapărea din nou alături de colega lui, Teo. Știm că tuturor le lipsește în platou, este și foarte haios. Fanii pot sta liniștiți, nu s-a întâmplat nimic cu el”, spuneau apropiații lui Bursucu în iarna lui 2020 pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT