Life

Bursucu a făcut marele anunț. Ce spune despre plecarea de la Kanal D

Bursucu a decis să pună capăt speculațiilor și să vorbească pentru prima oară despre o posibilă plecare de la Kanal D, având în vedere zvonurile apărute.
19.10.2022 | 19:37
Bursucu a facut marele anunt Ce spune despre plecarea de la Kanal D
Bursucu a vorbit despre o posibilă plecare de la Kanal D. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Bursucu a fost colegul de platoul al lui Teo Trandafir o bună perioadă de timp. Cei doi s-au înțeles de minune, însă ulterior, acesta a ajuns la o altă emisiune.

Bursucu, despre plecare de la Kanal D

Bursucu a prezentat matinalul ”Dimineața cu noi”, alături de Viviana Sposub, iubita lui George Burcea și George Tănase. După nici măcar un an de când emisiunea a debutat, aceasta a fost scoasă din grila de programe.

ADVERTISEMENT

De atunci, Bursucu nu a mai fost văzut pe micile ecrane, iar în spațiul public au apărut zvonuri conform cărora Bursucu ar fi fost dat afară de la Kanal D, alături de Viviana Sposub.

Pentru a pune capăt speculațiilor, Bursucu s-a simțit nevoit să intervină și să clarifice câteva aspecte. Fostul partener de platou al lui Teo Trandafir neagă că ar fi fost dat afară de cei de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Totodată, el s-a arătat deranjat și de titlurile din presă din ultima perioadă care spuneau că ar fi fost concediat după matinalul ”Dimineața cu noi”.

Adevărul este că Bursucu face parte în continuare din familia Kanal D și mai mult de atât, prezentatorul tv spune că nu s-a pus niciodată problema privind o posibilă plecare.

ADVERTISEMENT

În ce proiecte va fi implicat Bursucu

Mai mult de atât, acesta susține că are deja niște proiecte în care este implicat, însă acestea vor fi dezvăluite public la momentul potrivit.

”Ce se va întâmpla cu Bursucu după acest matinal, a plecat, l-au dat afara? Turcii l-au dat afara pe Bursucu. Numai titluri de genul asta am văzut în ultimul timp.

ADVERTISEMENT

Fac parte în continuare din familia Kanal D și nu s-a pus problema o secunda să plec, ci dimpotrivă, avem alte planuri, alte proiecte pe masa și veți afla la momentul potrivit”, a fost declarația lui Bursucu referitoare la plecarea de la Kanal D.

Un lucru este cert însă. Bursucu se pregătește pentru un nou sezon al emisiunii ”Roata Norocului”, alături de Ana-Măria Barnoschi. Acesta nu este singurul proiect în care este implicat, așa că fanii săi vor mai avea de așteptat până când vor afla mai multe, după cum spune chiar el.

De cealaltă parte, fosta sa colegă de platou, Viviana Sposub, este momentan pusă pe așteptare.

ADVERTISEMENT