Life

Bursucu a pus-o la colț pe Elena Marin de la Survivor România: „Când te doare glezna umbli pe tocuri?”

Elena Marin de la Survivor România a fost înțepată de Bursucu în primul ei interviu complex despre show-ul în care a participat.
16.07.2021 | 16:26
Bursucu a puso la colt pe Elena Marin de la Survivor Romania Cand te doare glezna umbli pe tocuri
Elena Marin de la Survivor România, taxată dur de Bursucu. Foto: Instagram, captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Elena Marin de la Survivor România a vorbit despre show-ul de la Kanal la Teo Show. Bursucu a luat-o tare pe fosta concurentă încă de cum a pășit în platoul de televiziune.

Co-prezentatorul lui Teo Trandafir a întrebat-o pe Elena Marin cum se simte, iar aceasta i-a spus că o doare glezna în continuare. Vedeta a fost taxată pentru acest răspuns de dansator.

ADVERTISEMENT

Bursucu a vrut să știe cum e posibil să o doară glezna din moment ce umblă pe tocuri, iar fosta concurentă i-a spus că a făcut un sacrificiu de dragul prezenței în platou.

Elena Marin de la Survivor România, taxată de Bursucu

„Când te doare glezna umbli pe tocuri?”, a fost întrebarea fără menajamente pe care i-a adresat-o Bursucu.

ADVERTISEMENT

Nu s-a oprit aici și i-a mai dat o replică pe care nu cei de acasă nu o puteau trece cu vederea.

La un moment dat, fosta concurentă a spus că a fost un pic tristă că nu s-au dat imaginile în care ea vorbea des despre iubitul ei, Andrei.

Elena Marin a spus totodată că înțelege că nu s-a putut da chiar absolut tot pe post. În acel moment a intervenit Adrian Cristea, alias Bursucu.

ADVERTISEMENT

„La cât ai plâns, s-a dat asta cu plânsul”

„Nu era timp să dea imaginile în care vorbeai despre el, că la cât ai plâns, s-a dat asta cu plânsul”, a replicat țintit Bursucu.

Elena a mai spus că nu și-ar fi imaginat niciodată impactul pe care l-a creat emisiunea în care a participat. Vedeta a zis că și-a dat seama de dimensiunea creată de acest concurs de televiziune când a văzut mulțimea prezentă la aeroport pentru toți concurenții.

ADVERTISEMENT

Chiar și acolo a trăit o experiență neplăcută. Fanii lui Zanni ar fi jignit-o în momentul în care acorda un interviu pentru reporterii de la Kanal D.

„Eram rupți de realitate. Când am ajuns la aeroport. La un moment dat am fost huiduită de susținătorii lui Zanni când dădeam un interviu. u dus lucrurile la extrem pentru că a fost un show foarte iubit”, a declarat Elena Marin la Teo Show.

Elena a mai vorbit și despre relația cu iubitul ei. Dansatoarea a mărturisit că s-a dus în Dominicană fără să știe dacă ei vor mai fi împreună sau nu. În cele din urmă, aceștia au reușit să recupereze o relație care părea ruptă.

 

ADVERTISEMENT