Life

Bursucu are o fetiță superbă! Cum a reacționat Teo Trandafir când a văzut-o

27.03.2021 | 20:06
Bursucu are o fetita superba Cum a reactionat Teo Trandafir cand a vazuto
ADVERTISEMENT

Toată lumea îl știe pe Adrian Cristea „Bursucu” de la „Teo Show”, dar nu mulți au văzut-o pe fetia lui, care este de-a dreptul superbă, după cum a recunoscut și Teo Trandafir. Fiica celebrului prezentator i-a uimit pe fani cu apariția ei. 

Bursucu este întotdeauna cu zâmbetul pe față și îi distrează pe colegii de platou și pe telespectatori cu glumele lui și are o relație de prietenie cu Teo Trandafir de ai buni. La doar 34 de ani, prezentatorul de la Kanal D este un bărbat cu adevărat împlinit.

ADVERTISEMENT

Adrian Cristea a declarat, cu ceva timp în urmă, că Teo Trandafir l-a ajutat foarte mult în viața profesională și a „furat” meserie de la ea, fiind una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din showbiz-ul românesc.

Bursucu are o fetiță superbă! Cum a reacționat Teo Trandafir când a văzut-o

Bursucu a postat pe contul de Instagram o fotografie cu fetița lui, iar Teo Trandafir a reacționat imediat, dar și zeci de fani ai îndrăgitului prezentator și coregraf. „Azi sunt ciufulită…dar tot frumoasă”, a scris acesta în descrierea imaginii cu micuța, care a primit peste 11.000 de aprecieri din partea internauților.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir, colega lui de platou de la Kanal D, i-a spus că este, într-adevăr, cea mai frumoasă: „Cea mai frumoasă din lume! Am încheiat!”, i-a transmis îndrăgita vedetă.

Fanii i-au lăsat peste 200 de comentarii prezentatorului TV și au lăudat-o pe micuța care a făcut furori pe Instagram. „Vai ce frumoasă e să vă trăiască”, „Wow superbă”, „Doamne. Așa frumusețe”, „Un îngeraș superb. Să-ți trăiască”.

ADVERTISEMENT

„Minunăție de copil”, „Prințesă”, „Doamne ce copil frumos”, „Cea mai frumoasă din lume ! Bunul Dumnezeu să te țină sănătoasă!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Fiica lui Bursucu
Fiica lui Bursucu, colegul lui Teo trandafir. Sursa foto: Instagram

Bursucu, despre viața de familie

În cadrul unui interviu, Bursucu a vorbit despre viața de da familie și a dezvăluit cum danseaza fiica lui cea mică prin casă, având propriul ei stil.

ADVERTISEMENT

Cea mică (n.r. dansează). La un an și zece luni dansează pe absolut orice fel de melodie. Dansează și când sună telefonul. Este cea mai bună dansatoare din familie, îi place foarte tare.

Nu pot ține pasul cu ea, mă ‘bate’, dansează din tot corpul, are propriul stil”, a dezvăluit dansatorul pentru click.ro.

ADVERTISEMENT