Life

Care este cea mai mare gafă comisă de Bursucu, în direct la TV: “Nu mai fac niciodată asta”

Bursucu a dezvăluit care este cea mai mare gafă comisă în direct la TV. Prezentatorul de la Kanal D a spus că niciodată nu-i va mai pune o anumită întrebare unei invitate.
09.03.2022 | 11:27
Care este cea mai mare gafa comisa de Bursucu in direct la TV Nu mai fac niciodata asta
ADVERTISEMENT

Bursucu a povestit care a fost cea mai mare gafă pe care a făcut-o la TV. Prezentatorul matinalului “Dimineața cu noi” a făcut-o pe o invitată să se simtă prost din cauza unei întrebări indiscrete.

Bursucu, despre cea mai mare gafă comisă la TV

Adrian Cristea, cunoscut ca Bursucu, a întrebat o fată în câte luni este însărcinată, în direct la TV, deși aceasta nu aștepta un copil. Prezentatorul a spus că nu va mai face niciodată o astfel de gafă.

ADVERTISEMENT

“Am întrebat o fată, chiar în emisie, în cate luni este însărcinată, deși nu era. Nu mai fac niciodată asta.”, a declarat Bursucu pentru kanald.ro.

Întrebat care este cel mai scump obiect vestimentar pe care îl deține, fostul coleg de platou al lui Teo Trandafir a recunoscut că îi place să investească în ceasuri și în încălțăminte sport. Cele mai ieftine haine pe care le are sunt tricourile între 10 și 20 de lei, achiziționate de la mall.

ADVERTISEMENT

“E relativ asta cu scumpă. Cele mai ieftine sunt tricourile de 10, 15, 20 de lei de la mall. Nu pot spune care e cea mai scumpă, era când am cumpărat-o, dar acum este ieftină. Investesc în ceasuri și cumpăr adidași care sunt mai scumpi, îi colecționez.”, a explicat Bursucu pentru sursa citată.

Prezentatorul TV a mai spus că este foarte important să fie toate lucrurile bine puse la punct înainte să intre în emisie. De asemenea, are “fixația” de a avea mereu încălțările curate și hainele călcate înainte de a ieși din casă dimineața.

ADVERTISEMENT

“Sunt cicălitor, îmi place să fie toate lucrurile puse la punct, să știu exact cu ce intru în emisie. O altă fixație este să am adidașii curați, nu ies din casă daca nu sunt impecabili și hainele călcate.”, a adăugat Adrian Cristea.

Bursucu prezintă noul matinal de la Kanal D, alături de Viviana Sposub și George Tănase

Bursucu s-a retras din echipa Teo Show și prezintă matinalul de la Kanal D alături de Viviana Sposub și George Tănase.

ADVERTISEMENT

“Mă simt privilegiat să am aceasta misiune zilnică, aceea de a-i face pe cei de acasă să înceapă ziua cât mai bine. Cum te trezeşti dimineaţa aşa îti va merge până seara, aşa că vom face în aşa fel încât zilele să le fie telespectatorilor mai frumoase, râsul mai sănătos, iar veştile cât mai utile!

Îmi doresc să aflăm împreună cum să ne facem viaţa mai frumoasă, mai relaxată. E un proiect în care cred foarte mult, o nouă etapă în cariera mea şi abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii matinali.”, a declarat Bursucu despre noul matinal pe care îl prezintă.

Timp de șapte ani, Bursucu a fost colegul de platou al lui Teo Trandafir. Împreună au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de prezentatori din România.

Adrian Cristea a fost înlocuit de Mihai Mitoșeru și de Bella Santiago la Teo Show.

ADVERTISEMENT
Tags: