Life

Bursucu de la Kanal D împlinește 34 de ani! Ce cadou inedit i-a oferit Teo Trandafir la petrecere

26.02.2021 | 15:36
Bursucu de la Kanal D implineste 34 de ani Ce cadou inedit ia oferit Teo Trandafir la petrecere
ADVERTISEMENT

Bursucu de la Kanal D, pe numele său real Adrian Cristea, va împlini frumoasa vârstă de 34 de ani. A fost un prilej foarte bun prin care colegii săi de emisiune au dorit să îi arate cât de mult îl apreciază. De aceea, în familia acestui post de TV s-a dat o mare petrecere, fiind pusă la cale cel mai probabil chiar de către Teo Trandafir.

În această după-amiază, cunoscutul prezentator a fost întâmpinat cu foarte multe urări, dar și invitați pe cinste. Ediția de vineri de la Teo Show a adus în prim-plan și foarte mulți invitați de marcă. Printre aceștia s-a numărat și Bella Santiago, care i-a cântat bărbatului de televiziune.

ADVERTISEMENT

Bursucu a fost așteptat în fața camerelor cu baloane, dar și un cadou inedit. Prezentatorul pare să fie foarte popular și printre colegii săi. Și căpitanul naționalei de fotbal, Vlad Chiricheș, s-a înregistrat și i-a urat toate cele bune lui Adrian Cristea.

Bursucu de la Kanal D, emoții de zile mari la petrecerea de ziua lui. Ce vedete l-au întâmpinat

“Este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit în viața mea”, a spus colegul lui Teo Trandafir.

ADVERTISEMENT

Vizibil emoționat, Bursucu s-a arătat foarte încântat de faptul că a primit un cadou deosebit. Acestuia i-a fost înmânat un tricou înrămat, în culorile echipei de FCSB, formațiunea de fotbal preferată a lui Bursucu.

De asemenea, tricoul a avut însemnat și numărul primăverilor împlinite de către Adrian Cristea. El va marca frumoasa vârstă de 34 de ani, peste doar o zi, pe 27 februarie.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Teo a arătat în direct și o imagine de colecție, cu Bursucu din anii copilăriei, fiind vorba despre o ipostază în care acesta era total de nerecunoscut. Prezentatorul a dezvăluit că a fost vorba despre o poză din albumul foto în care avea doar 10 ani.

Bursucu de la Kanal D împlinește 34 de ani! Teo Trandafir i-a organizat o petrecere
Bursucu de la Kanal D, de nerecunoscut într-o poză de colecție

Pe lângă mesajul foarte special pe care Vlad Chiricheș l-a înregistrat pentru colegul lui Teo Trandafir, în platoul Kanal D a mai venit și artistul Vali Vijelie. Cântărețul de muzică de petrecere i-a făcut o dedicație de suflet lui Adrian Cristea.

ADVERTISEMENT

Nu a fost singura astfel de vedetă de top la care Teo a apelat pentru a putea să îi facă colegului ei, surpriză peste surpriză. Show-ul a fost unul de zile mari și atunci când pe canapeaua emisiunii a ajuns și Alex Velea. Mai mult, este cunoscut că Teo și Bursucu au o relație de prietenie foarte specială și sunt foarte apropiați.

ADVERTISEMENT