Life

Bursucu, fan înrăit al adidașilor. Cea mai scumpă pereche trece de 1000 de euro

Bursucu este un fan înrăit al adidașilor. Îndrăgitul prezentator de la Kanal D are o colecție impresionantă, căreia nu-i știe numărul. Cert este că cea mai scumpă pereche de adidași a sa trece de 1000 de euro.
17.04.2022 | 15:51
Bursucu fan inrait al adidasilor Cea mai scumpa pereche trece de 1000 de euro
Bursucu are o colecție impresionantă de adidași. Nu le mai știe numărul. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Bursucu, pe numele real Adrian Cristea, este colecționar de adidași. De-a lungul timpului, a adunat mulțimi de perechi, cărora nu le mai știe numărul.

Bursucu, despre colecția sa de adidași: ”Am și adidași achiziționați la 200, 300 de lei”

Bursucu spune că a început să-și cumpere încontinuu adidași de când și-a întâlnit iubita. Cei mai scumpi din garderoba sa trec de suma de 1000 de euro.

ADVERTISEMENT

Bursucu își cumpără adidași, atât din online, cât și fizic, din magazine. Are și perechi mai ieftine, în valoare de 200/300 de lei.

”Achiziționez din mai multe locuri, fie online, fie din magazine. Nu am stat niciodată să le număr, dar am foarte multe perechi de adidași, sunt fan.

ADVERTISEMENT

Cea mai scumpa pereche a fost peste 1000 de euro, dar am și adidași achiziționați la 200, 300 de lei din magazine.”, a spus Bursucu, potrivit Kanal D.

Bursucu: ”Pasiunea pentru adidași a venit când am cunoscut-o pe iubita mea”

Prezentatorul matinalului Dimineața cu noi a început să colecționeze adidași de 9 ani, mai exact. Și înainte de a-și cunoaște partenera de viață obișnuia să-și achiziționeze acest tip de încălțăminte, dar recunoaște că nu la fel ca acum.

ADVERTISEMENT

”Pasiunea asta a venit când am cunoscut-o pe iubita mea, ea avea o adevărată pasiune pentru încălțări. Sunt deja noua ani.

Aveam și înainte încălțăminte sport, dar nu dădeam atât de multa importanta accesoriilor de acest gen. Dar fiind sportiv mă îmbracăm aproape mereu în trening”, a mai declarat Bursucu.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul are o relație frumoasă cu o femeie misterioasă, pe nume Andreea. Ea stă departe de lumina reflectoarelor și i-a dăruit lui Bursucu două fetițe.

”Eu si mama lor suntem cei care le cumparam incaltaminte. Anais este prea mica sa decida inca ce isi doreste.Cea mare este deja la varsta la care imi trimite poza cu perechea pe care o doreste si eu o cumpar”, a mai spus Bursucu.

ADVERTISEMENT
Tags: