Life

Bursucu, ceartă haioasă cu fetița lui, Anais. Ce i-a zis micuța prezentatorului de la Kanal D: „Auzi ce tare bate inima”

Bursucu și fetița lui, Anais, au o relație cu totul specială. Fata îi seamănă foarte mult. Este dezinvoltă, dansează, ascultă muzică, deci are toate șansele să se facă și ea remarcată când va mai crește.
01.02.2022 | 15:39
Bursucu cearta haioasa cu fetita lui Anais Ce ia zis micuta prezentatorului de la Kanal D Auzi ce tare bate inima
Bursucu este topit după fiica lui cea mică, Anais. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bursucu a povestit în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D împreună cu Teo Trandafir una dintre cele mai haioase reacții ale fiicei sale atunci când a certat-o.

Adi Cristea i-a avut ca invitați pe Anca Ciota și partenerul ei, Phelipe, care au vorbit despre sarcina prezentatoarei rubricii meteo.

ADVERTISEMENT

Dintr-o vorbă în alta, despre cât e de greu să fii părinte și cu ce fel de surprize te poți aștepta din partea unui copil, Bursucu a dat puțin din casă.

Bursucu este topit după fata lui, Anais

Dansatorul a spus că există momente în care se mai ceartă cu fiica lui și că nu îi permite accesul la telefon foarte des. O mai lasă din când în când, căci aceasta se uită la desene, dar încearcă să o dezobișnuiască.

ADVERTISEMENT

Într-una dintre zile, Bursucu a avut o mică discuție cu fata lui, iar felul în care micuța i-a răspuns l-a cucerit definitiv.

„M-am certat într-o zi. Îmi zice: Taci! Auzi ce tare bate inima, din cauza ta”, a povestit Bursucu la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Adrian a zis că nu este de mirare că fata lui i-a fredonat o manea, nemaiavând nicio replică în fața acesteia. În perioada în care partenera lui era însărcinată, Bursucu i-a cântat tot felul de melodii de petrecere fetei aflate în burtică. Crede că de aici i se trage acum și ei pasiunea pentru manele.

„Cred că dacă o las pe telefon… Inventează un alt telefon. Nu o las, de obicei”, a mai dezvăluit Bursucu.

ADVERTISEMENT

„Am momente în care încerc să fiu dur, dar nu-mi iese”

Într-un interviu recent acordat pentru FANATIK, Adrian Cristea a făcut câteva destăinuiri despre relația frumoasă pe care o are cu Anais și cât de mult i-a schimbat viața venirea ei pe lume.

În ciuda dezinvolturii și a veseliei pe care o afișează, Bursucu se consideră un tată destul de precaut și uneori fricos.

„Copiii mei sunt totul pentru mine, eu nu mai exist. Tot ceea ce fac, fac pentru ele. Îmi doresc, firesc, să fie fericite. Este normal ca în momentul în care devii părinte să te schimbi. Respiri prin copiii tăi. Îți schimbă dispoziția cu un zâmbet. Sunt un tată permisiv. Noroc cu iubita mea care știe să pună piciorul în prag.

Mai am momente când încerc să fiu dur, dar nu-mi iese. Sunt și un tată fricos. Mă panichez și dacă celei mici îi curge nasul. Încerc să controlez aceste frici, dar este greu”, a declarat Bursucu pentru FANATIK.

 

ADVERTISEMENT
Tags: