Life

Bursucu pleacă de la “Teo Show” pentru matinalul “Dimineaţa cu noi”. Kanal D confirmă informația Fanatik

Kanal D confirmă informația publicată de Fanatik: lansează propria emisiune matinală. “Dimineaţa cu noi”, prezentată de Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase, promite să aducă o doză uriaşă de prospeţime şi energie.
15.02.2022 | 13:02
Bursucu pleaca de la Teo Show pentru matinalul Dimineata cu noi Kanal D confirma informatia Fanatik
Bursucu, Viviana Sposub, George Tănase vor prezenta noua emisiune matinală de la Kanal D. Sursă foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Kanal D confirmă ceea ce FANATIK a anunțat la începutul lunii februarie: postul TV lansează o nouă emisiune matinală. Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase îţi vor da trezirea, de la ora 8:00, în ceea ce se vrea a fi cel mai fresh şi energizant matinal, “Dimineaţa cu noi”, anunță Kanal D.

Voia bună, pofta de viaţă, optimismul, umorul din belşug , dar şi informaţiile la zi, tratate într-o manieră inedită, toate acestea sunt ingrediente nelipsite din “reţeta” noului program de dimineaţă al Kanal D.

ADVERTISEMENT

Bursucu, unul dintre cei mai tonici şi îndrăgiţi oameni de televiziune, îi va avea alături, în fiecare dimineaţă, pe Viviana Sposub, finalistă la “Bravo, ai stil! Celebrities”, dar şi pe George Tănase, comediant, creator de scheciuri, cunoscut pentru aparițiile în emisiunile de la Antena 1.

Bursucu pleacă de la Teo Show pentru noul matinal de la Kanal D

Și asta nu e tot! Conform comunicatului transmis de Kanal D, odată cu lansarea emisiunii “Dimineaţa cu noi”, Bursucu se va retrage din proiectul “Teo Show”.

ADVERTISEMENT

“Mă simt privilegiat să am aceasta misiune zilnică, aceea de a-i face pe cei de acasă să înceapă ziua cât mai bine. Cum te trezeşti dimineaţa aşa îti va merge până seara, aşa că vom face în aşa fel încât zilele să le fie telespectatorilor mai frumoase, râsul mai sănătos, iar veştile cât mai utile! Îmi doresc să aflăm împreună cum să ne facem viaţa mai frumoasă, mai relaxată. E un proiect în care cred foarte mult, o nouă etapă în cariera mea şi abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii matinali”, a declarat Bursucu, despre care se știe că este un entertainer total şi a dovedit acest lucru de-a lungul anilor, prezentând alături de Teo Trandafir, emisiunea “Teo Show”, dar şi unul dintre cele mai puternice formate internaţionale de televiziune, “Roata Norocului”.

Viviana Sposub: “Abia aştept să dăm startul distracţiei”

Viviana Sposub, una dintre vedetele care a fost la un pas de a câstiga trofeul “Bravo, ai stil! Celebrities”, clasându-se pe locul secund în competiţia stilului, a acceptat, fără să stea pe gânduri, provocarea de a face parte din proiectul matinal.

ADVERTISEMENT

“Sunt fericită să încep un proiect nou alături de o super echipă! Iubesc televiziunea şi iubesc să le transmit oamenilor de acasă energie bună. Am alături cei mai talentaţi, energici, amuzanţi şi frumoşi parteneri, Bursucu şi George! Sunt sigură că le vom aduce telespectatorilor zâmbetul pe buze şi cred că astfel vor deveni dependenţi de ‘cafeaua’ noastră. Abia aştept să dăm startul distracţiei la ‘Dimineaţa cu noi’!”, a adăugat Viviana Sposub.

George Tănase, de la iUmor la Kanal D

Comediant, actor, creator de conţinut, George Tănase este noua vedetă a Kanal D. “Abia aştept să-mi beau cafeaua alături de telespectatori! Să povestim, să glumim, să râdem şi, bineînţeles, să învăţăm lucruri noi. O vorbă din popor spune că ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, iar noi vom încerca să respectăm această mostră de înţelepciune populară”, a declarat George Tănase, pe care l-ați putut vedea, de-a lungul timpului, în mai multe emisiuni la Antena 1, printre care și iUmor.

ADVERTISEMENT

Când începe matinalul “Dimineața cu noi”

Conform Kanal D, emisiunea matinală “Dimineaţa cu noi” începe în curând și va răspunde şi nevoii de informare a celor aflaţi în faţa micilor ecrane, cu informaţii utile din domenii diverse, fie că este vorba despre sănătate, nutriţie, hobby-uri interesante, recomandări de petrecere a timpului liber, tehnologie sau sfaturi din partea unor specialişti.

Nu vor lipsi din suita dinamică a subiectelor emisiunii “Dimineaţa cu noi” momentele de culise sau cele realizate de reporteri în diferite locuri din Bucureşti şi nu numai, unde se întâmplă lucruri care merită împărtăşite telespectatorilor.

Muzica bună, interviurile cu artiştii momentului şi oameni interesanţi pentru publicul larg vor completa dimineţile cu cei trei prezentatori, Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase, în fiecare zi, de luni până vineri, la Kanal D.

 

ADVERTISEMENT