Life

Bursucu, povești de pe la nunți! O tânără care trebuia să se căsătorească îl dorea: ”Eu nu mă mărit cu ăsta! Eu te vreau pe tine”

Bursucu, simpaticul prezentator de la Kanal D, a povestit aventurile pe care le-a trăit pe la diverse nunți cu mirese și miri care au provocat adevărate discuții și au trăită adevărate drame.
24.07.2022 | 21:08
Bursucu povesti de pe la nunti O tanara care trebuia sa se casatoreasca il dorea Eu nu ma marit cu asta Eu te vreau pe tine
Adrian Cristea, alias Bursucu, și-a povestit aventurile pe care le-a avut pe la nunți / Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Adrian Cristea, cunoscut în lumea televiziunii drept Bursucu, și-a povestit aventurile pe care le-a trăit pe la diverse nunți în emisiunea talentatei Alexandra Ungureanu. Iar printre altele, vedeta Kanal D a dezvăluit că a fost pus, în repetate rânduri, în ipostaze dificile de mirii care nu mai păreau atât de siguri că vor să se căsătorească.

O tânără mireasă îl dorea pe Bursucu, nu pe bărbatul care trebuie să îi devin soț

Vedetă cu renume, Bursucu a fost invitat în repetate rânduri la nunți, atât pentru postura de prezentator al evenimentului, cât și pentru cea de coregraf. Iar la o nuntă, cu ani buni în urmă, a constatat că mireasa nu prea își dorea soțul, ci voia mai degrabă o aventură cu prezentatorul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

”Am avut și eu o poveste cu o mireasă care era îndrăgostită de mine. Se întâmpla acum vreo 12-13 ani. M-a sunat să o învăț dansul mirilor și să și prezint nunta. Zic ok. (…) După două zile m-a chemat la cumnata ei la masă. Ginerele la fel, un băiat foarte drăguț.(…)

În ziua nunții, în camera de hotel, ea îmbrăcată în mireasă vine în fața mea și îmi spune: eu nu mă mărit cu asta! Eu te vreau pe tine”, a dezvăluit Adrian Cristea la podcastul cântăreței Alexandra Ungureanu.

ADVERTISEMENT

Bursucu, la o nuntă cu probleme: ”S-a furat cutia cu darul”

Evident, cum are o experiență vastă când vine vorba de nunți, Bursucu le-a văzut pe toate. Iar la un eveniment la care mirii probabil sperau să se bucure de un mic ajutor din partea invitaților – un mic start financiar în viața pe care urmau să o aibă împreună – a dispărut cutia cu darul de nuntă. Culmea, necazul oamenilor l-a amuzat în primă fază.

”Am fost la o nunta unde s-a furat cutia cu darul. Ei nu au râs, io am râs, dar la cinci dimineața au venit niște băieți au dansat și ei o horă și au plecat cu tot cu cutie”, povestește Bursucu, conform Wowbiz.

ADVERTISEMENT

O altă aventură și o nuntă nu tocmai reușită a fost în momentul în care mirele s-a isterizat că i-a fost furată mireasa. Bursucu povestește că supărarea bprbatului a fost atât de mare încât a dispărut de la propria petrecere de căsătorie.

”Am mai fost la o nuntă unde s-a supărat mirele că s-a furat mireasa. S-a supărat atât de tare, în cât a plecat mirele. Nu l-au mai găsit. S-a găsit apoi, într-o cameră de hotel care nu era a lui, undeva într-o cadă beat. Stătea în apă îmbrăcat”, a mai povestit Bursucu, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Bursucu, șocat de o mireasă care a fugit cu fostul iubit! Și cu darul de nuntă

Toate aventurile pe care le-a avut Bursucu la diverse nunți pălesc însă în fața uneia cu adevărat fabuloase. Mai exact, o mireasă și-a bătut joc de propria nuntă, iar după ce fostul iubit a venit să o ”viziteze” a plecat cu respectivul și cu darul de nuntă.

”Am fost la o nuntă în țară s-a furat mireasa la 12:00 noaptea, iar apoi s-a mai furat o dată la 02:00 și noi nu ne-am dat seama că au furat-o de tot. A venit cineva care i-a spus mirelui că o așteaptă degeaba și noi nu ne-am prins, i-am zis mirelui că e vrăjeala.

El a zis că nu, că venise să o ia fostul iubit de la nuntă și a luat-o în rochia de mireasă în mașină și în două ore, când ne-am prins noi, ei erau deja în avion. Știi ce plângea mirele? Apoi mi-a zis ca ea a plecat și cu banii de nuntă, cu banii de sarmale”, a mai spus Bursucu în podcastul Alexandrei Ungureanu.

ADVERTISEMENT