Life

Bursucu, pregătit să se însoare. Când ar putea avea loc nunta cu iubita sa, Andreea

Bursucu, gata de nunta cu iubita sa, Andreea. Când va ajunge în fața altarului prezentatorul de la Kanal D cu partenera de viață.
14.12.2022 | 23:18
Bursucu pregatit sa se insoare Cand ar putea avea loc nunta cu iubita sa Andreea
Bursucu, gata de nunta cu iubita sa, Andreea. Când va ajunge în fața altarului cu partenera de viață. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Moderatorul de la Roata norocului a anunțat că este pregătit să se însoare. Când ar putea avea loc nunta cu iubita sa, alături de care a devenit tată pentru prima oară. Renumitul dansator are o fetiță foarte frumoasă.

Bursucu, gata de nunta cu iubita sa, Andreea. Când va ajunge în fața altarului cu partenera de viață

Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, a oferit inelul de logodnă și nu s-a uitat la bani când a achiziționat bijuteria. Prezentatorul de la Kanal D consideră că și-a pus toată dragostea în acel accesoriu special.

ADVERTISEMENT

„E posibil în anul 2023 să mă însor. E posibil. Nu știu exact. Deci, întrebarea care se pune la final de an este: Se însoară sau nu Bursucu în anul 2023? Rămâneți cu ochii pe noi.

Pentru tine, în exclusivitate, îți spun că am dat inelul. Păi cum? Îl primim și după dacă ne despărțim, că-i valoros îl duc la amanet? Nu se pune problema așa.

ADVERTISEMENT

Când el te-a cerut, nu mai contează. Toată dragostea lui stă în inelul ăla! Așa m-a mințit și pe mine cineva…”, a spus Bursucu pentru wowbiz.ro.

Bursucu, planuri pentru sărbătorile de iarnă

Bursucu a mai precizat că anul acesta petrece sărbătorile de iarnă în familie, la Constanța. În Ajunul Crăciunului îl așteaptă pe Moș alături de fiica sa cea mai mică, care este extrem de nerăbdătoare și curioasă.

ADVERTISEMENT

În ziua Nașterii lui Iisus Hristos prezentatorul de la Kanal D ia masa cu cei dragi și de Revelion rămâne tot acasă, după ce în ultimii 4-5 ani a ales să plece în vacanțe în străinătate.

„Nu fac nimic special, eu nu sunt cu nimic special față de cei de acasă. Mănânc caltaboș, lebăr, șorici. Ce vreau eu nu se poate pune sub brad… că e și mare și… să aducă ce știe el. 

ADVERTISEMENT

Moșu să aducă ce vrea el. Acum sincer, 2-3 brățări, un ceas”, a mai adăugat Bursucu, bineînțeles în spirit de glumă, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT