Life

Bursucu, salariu uriaș la Teo Show. Vedeta a fost ofertată să plece la un alt post TV

Bursucu, pe numele din buletin Adrian Cristea, se bucură de un statut important la postul de televiziune Kanal D, unde câștigă un salariu uriaș în fiecare lună.
07.01.2022 | 08:02
Bursucu salariu urias la Teo Show Vedeta a fost ofertata sa plece la un alt post TV
Bursucu, salariu fabulos la Kanal D. Câștigă mai mult decât prezentatoarea Teo Trandafir. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscutul dansator și coregraf a fost ofertat să plece la un alt post de televiziune, Pro TV dorindu-l în echipa sa. Kanal D a făcut în așa fel încât vedeta să nu părăsească trustul.

Bursucu a primit o mărire de salariu generoasă, iar acum se bucură de un venit uriaș la „Teo Show”, acolo unde lucrează încă din anul 2015, alături de Teo Trandafir.

ADVERTISEMENT

Șefii trustului au ținut să-l păstreze cu orice preț pe moderator și au renegociat contractul vedetei care a decis să nu mai facă niciun fel de mutare.

Bursucu, salariu fabulos la Kanal D. Câștigă mai mult decât prezentatoarea Teo Trandafir

În momentul de față Bursucu câștigă suma de 7.000 de euro, mai mult decât colega sa de emisiune, Teo Trandafir, care este în branșă de foarte mulți ani.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a intrat în echipa de la Kanal D pentru a-i da replicile frumoasei blondinei, în scurt timp relația lor devenind una foarte bună. Cei doi sunt prieteni apropiați.

Mai mult decât atât, fostul concurent de la „Dansez pentru tine” susține că o cunoaște pe Teo Trandafir extrem de bine, cei doi spunându-și orice, fără niciun fel de reținere.

ADVERTISEMENT

Bursucu, dezvăluiri despre prima ediție la Teo Show. Ce s-a întâmplat

Prezentatorul de la Kanal D și-a amintit de prima emisiune în care a intrat în platoul de filmare. Bursucu a mărturisit că a avut emoții foarte mari pentru că se afla alături de o profesionistă.

„În prima zi de emisie nici nu auzeam în cască din cauza emoțiilor. Mă aflăm alături de Teo, un profesionist desăvârșit, și îmi doream să fiu la înălțimea așteptărilor!

ADVERTISEMENT

La începutul relației noastre profesionale spuneam: «e inteligentă, e spontană, e creativă», dar am ajuns să ne cunoaștem atât de bine încât lucrurile astea mi se par atât de… firești.

Pentru mine, din punct de vedere profesional, e un tot, omul de la care am ce învața, omul cu care pot să vorbesc bune, rele, îmi spune tot, îi spun tot, ne știm viețile unul altuia, deja am trecut peste etapa aia de început.  

Dacă există doi prezentatori într-o emisiune și dacă cei doi nu se iubesc din punct de vedere profesional, lucrurile nu o să meargă niciodată”, a mărturisit Bursucu în urmă cu ceva vreme, notează kanald.ro.

ADVERTISEMENT