Life

Bursucu și-a dezvăluit cea mai mare teamă. Are legătură cu fiicele prezentatorului

Bursucu, pe numele său Adrian Cristea, este un familist convins, mărturisind că are câteva îngrijorări legat de fiicele sale.
27.10.2021 | 10:00
Bursucu sia dezvaluit cea mai mare teama Are legatura cu fiicele prezentatorului
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Kanal D și-a dezvăluit cea mai mare teamă. În plus, vedeta emisiunii „Teo Show” a vorbit despre cele mai intense momente din viața sa.

Moderatorul își dorește toate cele bune pentru fetele sale, pe care ar vrea să le vadă fericite și împlinite, dar mai ales să cunoască dragostea necondiționată.

ADVERTISEMENT

În plus, Bursucu mărturisește că a fost impresionat și emoționat atunci când și-a ținut în brațe copilul, pe nume Anays. Dansatorul și logodnica sa, Andreea, mai un copil, din relația femeii cu un alt bărbat.

Bursucu, detalii din viața privată. Ce a povestit cunoscutul coregraf

„Eu nu am crezut vreodată că pot avea teamă de ceva. Nu am crezut vreodată că pot iubi pe cineva atât de tare.

ADVERTISEMENT

Trăiesc acel sentiment al iubirii totale, necondiționate. Îmi doresc ca fetele mele să aibă tot ce le trebuie, să fie fericite! 

Cel mai intens moment al vieții mele a fost când am văzut-o pe fiica mea pentru prima oară. Când am ținut-o prima dată în brațe.

ADVERTISEMENT

În momentul în care pielea ei a atins pielea mea a fost o senzație unică. Nu există termen de comparație pentru felul în care m-am simțit!

După aceea, bineînțeles, toate momentele acelea. Primul zâmbet, primul pas, primul cuvânt… sunt unice”, a declarat Bursucu într-un interviu pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Coregraful a vorbit și despre felul în care i s-a schimbat viața de când a devenit tată. Vedeta susține că nu a crezut niciodată că poate iubi atât de mult.

În plus, moderatorul de la Kanal D spune că este cuprins de teamă atunci când vine vorba de fiica sa, precizând că-i trec prin fața ochilor 1001 de filme.

Bursucu a oferit și un exemplu în acest sens, mărturisind că-l apucă tremuratul atunci când copila de numai 3 ani și patru luni face febră. Ulterior, după câteva secunde se liniștește.

Bursucu, despre căsătoria cu Andreea. Ce spune vedeta de la Kanal D

Prezentatorul a fost întrebat și legat de partenera sa de viață, dar și care este motivul pentru care nu se grăbește să se căsătorească cu cea care i-a dăruit un copil.

„Pur și simplu, mi-a fost foarte bine așa. Nu am simțit căsătoria ca pe o prioritate. Abia de acum încolo…”, a mai spus Bursucu, mai arată sursa citată mai devreme.

ADVERTISEMENT