Life

Bursucu, vizită surpriză în emisiunea Dimineața cu noi. Prezentatorul de la Kanal D, lăsat fără cuvinte

Bursucu a avut parte de un moment neașteptat în show-ul matinal pe care îl moderează alături de Viviana Sposub și George Tănase. Vedeta s-a bucurat enorm.
11.04.2022 | 16:30
Bursucu vizita surpriza in emisiunea Dimineata cu noi Prezentatorul de la Kanal D lasat fara cuvinte
Bursucu, musafir neașteptat în platoul de la Dimineața cu noi. Cine i-a fost alături. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Kanal D a primit o vizită surpriză în emisiunea Dimineața cu noi. Vedeta a rămas fără cuvinte când a văzut cine intră în platoul matinalului pe care-l face după plecarea de la Teo Show.

Bursucu, musafir neașteptat în platoul de la Dimineața cu noi. Cine i-a fost alături

Bursucu s-a bucurat din plin de vizita surpriză din emisiunea Dimineața cu noi. Prezentatorul nu se aștepta să o aibă invitată chiar pe fiica sa, Anais. Micuța în vârstă de 4 ani locuiește în Constanța alături de mama sa, Andreea.

ADVERTISEMENT

„Anais a venit să mă ia de la serviciu ca să o duc »la copii», spune ea, adică la locul de joacă pentru copii. Mi-a spus că-i place la Kanal D și a dansat!”, a mărturisit Bursucu în show-ul pe care-l moderează, conform kanald.ro.

Cunoscutul prezentator s-a comportat ca o adevărată gazdă cu fiica sa în vârstă de 4 ani. Micuța a descoperit cum arată platoul unde lucrează tatăl său în fiecare dimineață și a făcut cunoștiință cu colegii acestuia.

ADVERTISEMENT

Anais a avut la rândul ei un mesaj pentru cei din fața micilor ecrane, cărora le-a spus de ce a venit la locul de muncă al părintelui său. Fetița a răspuns clar și răspicat la întrebarea care i-a fost adresată.

„Am venit la tati la serviciu, la București! Vă pup!”, a spus fetița lui Bursucu, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT
Bursucu și fiica sa, Anais
Bursucu și fiica sa, Anais. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Bursucu, topit după fiica sa, Anais

Bursucu are o relație specială cu fiica sa, Anais, pe care reușește să o vadă mai mult în weekend din cauza locului pe muncă. Prezentatorul are un copil după care este topit, micuța fiind o fire simpatică și dezinvoltă.

Fetița este mereu în centrul atenției, vedeta de la Kanal D mărturisind la un moment dat că nu este un tată dur, care să se impună. În acest domeniu excelează partenera sa de viață, care are o fiică mai mare dintr-o relație anterioară.

ADVERTISEMENT