Carousel hot news

A fost dat afară de la Dinamo, dar şi-a găsit echipă. Va semna pe două sezoane

Update. Azer Busuladzic şi-a reziliat contractul cu FC Dinamo Bucureşti, iar la nici 24 de ore şi-a găsi un nou angajament, anunţă presa din Grecia....
Autor: Iuliana Spirache | 15.08.2017 | 20:15
A fost dat afară de la Dinamo, dar şi-a găsit echipă. Va semna pe două sezoane

Update. Azer Busuladzic şi-a reziliat contractul cu FC Dinamo Bucureşti, iar la nici 24 de ore şi-a găsi un nou angajament, anunţă presa din Grecia.

Se pare că Azer Busuladzic a ajuns la un acord cu Atromitos şi este aşteptat în Grecia să semneze un contract valabil două sezoane.

………………..

Cosmin Contra a început curăţenia la FC Dinamo Bucureşti după eşecurile de pe terenurile celor de la CFR Cluj, scor 1-0, şi CSM Politehnica Iaşi, scor 2-1. Astfel, pe site-ul oficial al lui Dinamo a fost anunţată rezilierea contractului unui mijlocaş de bază din sezonul trecut.

FC Dinamo Bucureşti a ajuns la un acord cu Azer Busuladzic pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a vorbit despre decizia de a-şi încheia socotelile cu formaţia pregătită de Cosmin Contra.

BUSULADZIC DINAMO. “M-am simţit foarte bine!”

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariu live, statistici, clasament în timp real

“M-am simţit foarte bine la Dinamo, nu voi uita niciodată această etapă importantă din cariera mea. Suporterii dinamovişti vor rămâne mereu în sufletul meu. Mulţumesc, Dinamo”, a spus Azer Busuladzic pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

1.000.000 de euro este cota lui Busuladzic, conform transfermarkt

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!