ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Gala Bute e PENALĂ, cu 8 capete de acuzare! DNA a pus SECHESTRE: “Se încearcă ARESTAREA”

Ancheta DNA în care Rudel Obreja este cercetat pentru modul în care a cheltuit din fonduri publice şi europene a trecut la următoarea faza, fostul preşedinte FRB urmînd să fie urmărit penal!...
Autor: Adrian Dumitru | 26.11.2013 | 23:29
Gala Bute e PENALĂ, cu 8 capete de acuzare! DNA a pus SECHESTRE:

Ancheta DNA în care Rudel Obreja este cercetat pentru modul în care a cheltuit din fonduri publice şi europene a trecut la următoarea faza, fostul preşedinte FRB urmînd să fie urmărit penal! Această dezvăluire a fost făcută chiar de Obreja, care a dat detalii despre modul în care s-au desfăşurat cercetările în cazul său.

ADVERTISEMENT

Adversarul lui Leonard Doroftei crede că situaţia în care a ajuns, să fie cercetat de către instituţiile statului pentru modul în care a cheltuit banii din fonduri europene, este cauzată de presă, FANATIK făcînd dezvăluiri despre modul în care a dispărut ringul pe care s-a luptat Lucian Bute în respectiva gală. “Don King nu putea să organizeze acea gala niciunde. Interbox nu putea organiza această gală pentru că toate drepturile au fost cedate societăţii mele! Banii trebuiau să vină din fondurile UE şi nu puteau fi cheltuiţi decît pentru promovarea acestei gale, nimic altceva, şi uite aşa am ajuns şi eu pe la DNA! Dar presa a văzut altceva…”, şi-a început “spovedania” Obreja.

“Am cîştigat mai puţini bani decît trebuia!”

ADVERTISEMENT

Fostul preşedinte al FRF a oferit detalii, pentru sptfm.ro, despre modul în care a decurs ancheta şi ceea ce doresc să afle organele de ordine. “Mi-au prezentat materialul de urmărire. Sînt opt capete de acuzare, iar concluzia e că vor începe urmărirea penală! Eu am fost un prestator de servicii şi mi-am achitat datoriile cu vîrf şi îndesat şi nici un leu nu a fost găsit în neregulă de către DNA. Toate plătile s-au făcut prin bancă! Problema DNA-ului e că nu a aflat cîţi bani am cîştigat, dar cîştigul meu a fost mult mai puţin din cît ar fi trebuit să cîştig, asta din cauza presei! Una peste alta, sînteţi de acord că această gală a mai schimbat un pic în bine imaginea României? Dacă voi mai avea o dată ocazia să mai organizez un astfel de eveniment, îl voi face cu ochii închişi!”, a continuat Obreja, care a dezvăluit că deja s-a încercat arestarea sa.

“Am sechestru pus pe toate bunurile”

ADVERTISEMENT

“Se încearcă arestarea mea, dar i-am spus doamnei procuror să nu se joace cu libertatea mea … Modul în care mă văd copii mei, prietenii mei, rudele mele, partenerii mei de afaceri etc, este foarte important. Mi-a pus sechestru pe toate bunurile, însă nimic din toate acestea nu au fost achiziţionate după “Gala Bute”. Toate aceste bunuri nu mai sînt ale mele, ele fiind pe numele copiilor mei pentru că pentru ei am muncit. Asta e, le-am spus că ne vedem în instanţă!”, a încheiat Rudel Obreja.

rudel-obreja

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!