LOVITURĂ! Bute a picat al doilea test ANTIDOPING! PRIMA reacţie

Cristian Blanuta   
in Stiri sportive
13/08/2016, 00:00
LOVITURĂ! Bute a picat al doilea test ANTIDOPING! PRIMA reacţie

UPDATE 19:36 / Lucian Bute a oferit prima declaraţie şi a confirmat faptul că şi al doilea test a ieşit pozitiv! Totuşi, pugilistul român afirmă că vina este a firmei producătoare.
“Pentru mine, rezultatul probei B înseamnă o veste proastă şi bună în acelaşi timp. Proba B este pozitivă, dar de asemenea dovedeşte că sînt onest, că nu am luat nimic ilegal cu bună ştiinţă. Suplimentul respectiv era contaminat, dar eu l-am luat cu bună credinţă. Cu toate acestea, produsul este în continuare pe piaţă, sînt foarte dezamăgit. De acum înainte, acţiunile mele vor fi purtate în justiţie”, a spus Bute, citat de Journal de Montreal.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Lucian Bute ar fi picat şi cel de-al doilea test antidoping, anunţă presa din Canada. Comisia pentru Box şi Wrestling din Washington susţine că românul ar fi folosit ostarină, o substanţă interzisă din 2008 de Agenţia Antidoping.

La sfîrşitul lunii mai, românul a fost depistat pozitiv, dar a negat faptul că a folosit substanţe interzise. Bute susţine că, în cariera sa, a luat doar “suplimente pentru recuperare”, care sînt legale şi care i-au fost administrate de cei din echipa sa.

“A apărut o ştire că am fost testat pozitiv pentru o substanţă interzisă după meciul cu Badou Jack. Nu am amănunte pentru că nu am primit încă rezultatul oficial al laboratorului folosit de către comisia atletică din WASHINGTON. 

Personal, eu sînt surprins şi dezamăgit de această ştire. Am o lungă carieră în spate şi am fost testat antidoping de zeci de ori fără să am vreodata un test pozitiv. Conform protocolului, va avea loc un nou test la eşantionul “B” şi voi aştepta acest nou test înainte să fac alte comentarii. Nu am folosit niciodată substanţe interzise şi sînt convins că se va face lumină în acest dosar”, declara Bute în luna mai.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×