ADVERTISEMENT
Carousel hot news

BUTE a luat o decizie RADICALĂ! “RENUNŢĂ!”

Stephan Larouche nu va mai fi antrenorul lui Lucian Bute, a anunţat fostul antrenor al boxerului într-o conferinţă de presă la Montreal, în care a fost alături Lucian Bute şi de patronul...
Autor: Marian Popovici | 26.03.2014 | 17:56
BUTE a luat o decizie RADICALĂ!

Stephan Larouche nu va mai fi antrenorul lui Lucian Bute, a anunţat fostul antrenor al boxerului într-o conferinţă de presă la Montreal, în care a fost alături Lucian Bute şi de patronul Interbox, Jean Bedard. 

ADVERTISEMENT

Stephane Larouche a fost cel care a făcut anunţul, care l-a sfătuit pe boxer să se retragă:

”Nu voi mai continua alături de Lucian. Pentru binele lui, ar fi bine să se retragă. Sunt deschis să rămân dacă este cazul în cazul în care va avea nevoie de sprijinul mecu, dar de acum se conturează o separare”, a declarat Larouche, conform Prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor a fost alături de Lucian Bute în ultimii 11 ani, de la începutul carierei de boxer profesionist a românului. Bute a aprobat spusele lui Larouche, însă a ţinut să precizeze că nu va renunţa la box:

”Mă simt excelent, mă voi întoarce în ring. Nu ştiu dacă la finele acestui an sau în 2015 îmi doresc revanşa cu Jean Pascal. În ce îl priveşte pe Stephane, el este un prieten al meu, într-un fel sau altul va fi alături de mine în viitor” a declarat Bute.

ADVERTISEMENT

Nu a fost vehiculat niciun posibil nume de antrenor pentru Lucian. Larouche a fost pus la zid atît de presă cît şi de apropiaţii boxerului pentru modul în care a pregătit şi gestionat meciurile cu Froch şi Pascal, ambele pierdute de Lucian.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!