Cele mai citite

GALERIE FOTO. Jenson Button, accident cu soţia: se despart după numai un an de căsnicie

An negru pentru pilotul de Formula 1 Jenson Button. Clasat doar pe locul 16 în 2015, britanicul a mai primit o lovitură: s-a despărţit de soţia sa, Jessica, la doar un an după ce se căsătoreau...
Autor: Silviu Ghering | 23.12.2015 | 13:14

An negru pentru pilotul de Formula 1 Jenson Button. Clasat doar pe locul 16 în 2015, britanicul a mai primit o lovitură: s-a despărţit de soţia sa, Jessica, la doar un an după ce se căsătoreau într-o locaţie exotică din Hawaii.

Agentul pilotului McLaren-Honda a confirmat ruptura dintre cei doi, care rămîn, însă, în relaţii bune: „Jenson şi Jessica au decis să meargă pe căi separate şi totul s-a petrecut foarte amiabil. Nu e vorba de vreo altă persoană implicată”

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI FIERBINŢI CU CEI DOI SOŢI BUTTON!

Jenson şi Jessica se cunoscuseră în 2008, într-un hotel din Tokyo, iar 8 luni mai tîrziu confirmau că sînt într-o relaţie apropiată. Cei doi au fost despărţiţi pentru o scurtă perioadă în 2011, însă în 2014 au hotărît să se căsătorească, după ce pilotul de 35 de ani a cerut-o de soţie de Valentine’s Day, oferindu-i un inel cu diamante în valoare de 300.000 de euro.

Avînd cariere de succes, în automobilism, respectiv modelling, cei doi se vedeau extrem de rar, iar pilotul chiar recunoştea în cursul acestui an că nu locuiesc împreună: „Nu ne vedem mai mult decât o făceam înainte să ne căsătorim. Jessie încă lucrează în Japonia. E încântată de job-ul ei, face modelling, are un show de televiziune şi joacă într-un film japonez. Este excelent că e pasionată de ceea ce face, dar asta înseamnă că nu ne vedem prea des”.

„Daily Mail” notează că între cei doi au loc acum „negocieri” în legătură cu termenii divorţului, în condiţiile în care Button are un venit anual de aproximativ 35 de milioane de lire sterline. Soţii Button nu au semnat un acord prenupţial înainte de nuntă, iar în cazul în care nu se va ajunge la un acord, Jessica ar putea pretinde în instanţă pînă la jumătate din averea fostului campion mondial din Formula 1. Button este la prima căsătorie, dar anterior a fost logodit cu cîntăreaţa Louise Griffiths.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!