Buzărnescu, ce poveste! Anul trecut avea rachete second-hand, acum joacă optimi la Paris

Silviu Ghering   
în Tenis
01/06/2018, 17:04
Buzărnescu, ce poveste! Anul trecut avea rachete second-hand, acum joacă optimi la Paris
Mihaela Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu a reușit astăzi cea mai mare performanță a carierei, optimi de finală la Roland Garros. A învins-o în două seturi, scor 6-3, 7-5 pe Elina Sviolina, favorita numărul 4 a competiţiei. Progresul fantastic al sportivei românce a fost realizat și cu rachete second-hand, cumpărate de pe site-uri precum Ebay și Amazon.

Buzărnescu, ce poveste! În urmă cu câteva luni, Buzărnescu a declarat că performaneţele ei au fost realizate cu rachete second-hand cumpărate de pe marile site-uri de retail.

Buzărnescu, ce poveste! “Anul trecut am cumpărat de pe Ebay şi am găsit pe Amazon”

Am doar trei rachete, atât, a patra e puţin crăpată, o ţin pentru antrenamente. Firma Wilson, pe care o reprezint, mi-a spus că nu mai produce aceste rachete. Dacă vreau să semnez contract cu ei trebuie să-mi aleg un model nou. Anul trecut le-am cumpărat de pe Ebay şi am găsit şi pe Amazon unele folosite, dar le-am spart. Niciodată n-am spart atâtea rachete“, declara bucureșteanca în urmă cu 4 luni.

Din decembrie 2016, Mihaela Buzărnescu a înregistrat un progres constant, reușind să urce de pe locul 671 WTA în primele 50 de jucătoare, iar în urma performanței de la Roland Garros, Mihaela va urca, cel mai probabil, în top 20.

În optimile de finală a grand slamului francez, Mihaela Buzărnescu o va întâlni pe Madison Keys.

Închide ×