Sporturi

Buzărnescu şi Bara, eliminare dureroasă la dublu la Roland Garros! “Puteam realiza mai mult”

05.06.2018 | 17:52
Buzărnescu şi Bara, eliminare dureroasă la dublu la Roland Garros!
Mihaela Buzărnescu şi Irina Bara au fost eliminate de la Roland Garros

Mihaela Buzărnescu şi Irina Bara s-au oprit în sferturile de finală ale probei de dublu de la Roland Garros. Cele două românce au fost eliminate de perechea asiatică Ching Chan/Zhaoxuan Yang, scor 3-6, 6-1, 4-6. La finalul meciului, cele două sportive erau dezamăgite că au fost aproape de o mare performanţă.

“Îmi pare nespus de rău pentru această înfrângere. Cel puţin pentru mine este extrem de dureroasă. Abia în setul trei am realizat ce performanţă uriaşă puteam realiza şi cât de aproape suntem de ea. Păcat, mare păcat! Sper să putem juca împreună şi în viitor”, a declarat Mihaela Buzărnescu la finalul meciului.

Câţi bani vor câştiga Mihaela Buzărnescu şi Irina Bara după eliminarea de la Roland Garros

“Pentru mine e o performanţă extraordinară, dar am simţit că am fi putut realiza şi mai mult. Cu atât mai dureroasă e înfrângere. Vreau să-i mulţumesc lui Miki că a jucat cu mine şi sper să mai jucăm şi în viitor!”, a precizat Irina Bara.

Mihaela Buzărnescu şi Irina Bara şi-au asigurat un cec în valoare de 76.000 de euro pentru calificarea în sferturile de finală şi 430 de puncte WTA. La simplu, jucătoarea de tenis de 30 de ani a ajuns până în optimile de finală, unde a fost eliminată de Madison Keys.

Mihaela Buzărnescu şi Irina Bara au fost eliminate de la Roland Garros
Mihaela Buzărnescu şi Irina Bara au fost eliminate de la Roland Garros
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri