Sporturi

Buzărnescu şi Bara fac senzaţie la dublu! Sunt în sferturi la Roland Garros

Autor: Sorin Dumitrescu | 04.06.2018 | 14:13
Buzărnescu şi Bara fac senzaţie la dublu! Sunt în sferturi la Roland Garros

Mihaela Buzărnescu şi Irina Bara fac senzaţie în turneul de dublu de la Roland Garros! Perechea română a reuşit o performanţă incredibilă, calificarea în sferturile de finală, după ce a învins clar, cu 2-0 dublul american Vania King-Jennifer Brady cu scorul de 6-4, 6-3!

Româncele au reuşit rezultate cu adevărat greu de imaginat la această ediţie de Roland Garros. Un dublu fără experienţă a dat peste cap calculele unor perechi cu sute de meciuri în circuitul feminin, Knoll şi Smith în 32-imi, Chan şi Mattek Sands în 16-imi, adversarele fiind favoritele numărul 4 la trofeu şi acum King şi Brady.

Buzărnescu şi Bara fac senzaţie la dublu! Vor da de favoritele 8 în sferturi

Misiunea Mihaelei şi a Irinei pentru sferturi se anunţă din nou foarte grea. În faţă vor avea dublul favorit numărul 8, chinezoaicele Chan şi Zhan, dar de acum totul este posibil, pentru că româncele au arătat că nu au complexe în faţa adversarelor, joacă dezinvolt şi sunt capabil să pună mari probleme oricărui.

Mihaela Buzărnescu a făcut şi un turneu la simplu peste aşteptări, fiind eliminată în optimi de finală de către Madison Keys, după ce a produs o mare surpriză cu un tur înainte, eliminând-o fără drept de apel, cu 2-0, pe favorita numărul 5, ucraineanca Elina Svitolina. Până acum Mihaela Buzărnescu a câştigat 222.000 de euro pentru performanţele de la simplu şi acum la dublu premiul este de 76.000 de euro.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!