Cele mai citite

Video. Buzărnescu joacă azi pentru finala de la Charleston, în proba de dublu!

Mihaela Buzărnescu şi Heather Watson au trecut vineri noapte de perechea Atawo / Groenefeld şi au obţinut calificarea în semifinale la Charleston, scor 4-6, 6-3, 10-1. Fază a competiţiei în care joacă astăzi, de la 17:45.
Autor: Gabriel Esanu | 07.04.2018 | 09:31
Video. Buzărnescu joacă azi pentru finala de la Charleston, în proba de dublu!

Mihaela Buzărnescu este singura româncă înscrisă în proba de simplu la Charleston şi se descurcă de minune alături de Heather Watson. Meciul cu Atawo / Groenefeld nu a început deloc bine pentru perechea din care face parte şi reprezentanta României.

Ambele perechi au avut probleme la serviciu în primul set, în care s-au realizat nu mai puţin de cinci break-uri. Din păcate, trei le-au revenit adversarelor. În setul doi, Mihaela şi Heather nu şi-au mai pierdut deloc serviciul şi, cu un break pe final, au trimis meciul în super tiebreak. Acolo au continuat să servească fără greşeală şi s-au impus categoric, la 1.

În penultimul act al probei de dublu, Buzărnescu şi Watson le vor înfrunta pe Andreja Klepac, din Slovenia, şi pe Maria Jose Martinez Sanchez, din Spania, ambele locul 20 în proba de dublu. Partida este programată astăzi, de la 17:45. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!