Sport

Buziuc a anticipat în Fanatik că ar putea fi eliminat în FCSB – Mioveni: “Dacă o să caut răzbunare, nu termin meciul pe teren!”. Exclusiv

Alexandru Buziuc a rezistat 45 de minute pe teren în meciul cu FCSB şi Mioveni, fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. Atacantul a anticipat într-un interviu Fanatik că ar putea să plece mai devreme la vestiare.
16.10.2021 | 22:05
Buziuc a anticipat in Fanatik ca ar putea fi eliminat in FCSB  Mioveni Daca o sa caut razbunare nu termin meciul pe teren Exclusiv
Buziuc a anticipat în Fanatik că ar putea fi eliminat în FCSB - Mioveni: "Dacă o să caut răzbunare, nu termin meciul pe teren!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Alexandru Buziuc juca pentru prima dată ca adversar al FCSB, după ce, în vară, a fost îndepărtat de roş-albaştrii. Atacantul lui CS Mioveni a vorbit pentru FANATIK înainte de meci, spunând că este foarte motivat să evolueze împotriva fostei echipe.

Alexandru Buziuc, eliminat în meciul cu FCSB! A luat două cartonașe galbene în prima repriză

Atacantul în vârstă de 27 de ani a intrat pe teren ca titular, însă nu a reuşit să reziste decât 45 de minute pe teren, fiind eliminat în finalul primei reprize pentru cumul de cartonaşe galbene.

ADVERTISEMENT

Buziuc a văzut primul cartonaş galben la un fault asupra lui Darius Olaru, în minutul 29. Al doilea cartonaş galben a venit în prelungirile primei reprize când a oprit prin fault un contraatac al FCSB, faultându-l pe Dumiter.

Marcel Bîrsan nu a ezitat şi i-a arătat al doilea cartonaş galben lui Buziuc. Atacantul celor de la CS Mioveni nu a protestat, fazele în cauză fiind foarte clare. Buziuc a fost singurul avertizat în prima repriză.

ADVERTISEMENT

Buziuc a anticipat într-un interviu FANATIK eliminarea: “Dacă intru cu gânduri de-astea de răzbunare s-ar putea să nu termin meciul pe teren”

Alexandru Buziuc a anticipat în FANATIK că ar putea fi eliminat în FCSB – Mioveni spunând că dacă intră pe teren cu gânduri de răzbunare, s-ar putea să nu mai termine meciul:

A fost o experiență frumoasă care pe mine m-a ajutat și am rămas doar cu lucrurile bune de acolo. Nu pot să mă gândesc acum că intru cu determinare mai bună doar ca să le demonstrez lor că sunt eu ceva. Eu vreau să joc bine și să înscriu la fiecare meci. 

ADVERTISEMENT

“Ținând cont că o să joc contra lor o să fie mai special pentru mine și o să mă motiveze suplimentar dar asta e tot. Dacă intru cu gânduri de-astea de răzbunare s-ar putea să nu termin meciul pe teren și nu e bine”.

“Eram conștient cum stau lucrurile și am plecat împăcat de acolo”

Cu toate acestea, Alexandru Buziuc a spus că a plecat împăcat de la FCSB, fiind conștient de felul în care stăteau lucrurile acolo:

ADVERTISEMENT

“Nu intru cu gândul să îmi iau revanșa sau să plăteasc polițe pentru că acolo era o situație diferită față de ce e acum la FCSB. Eram conștient cum stau lucrurile și am plecat împăcat de acolo. Nu port pică nimănui pentru tot ce s-a întâmplat”.

Cel mai greu moment la FCSB: “Am intrat și m-a scos după o jumătate de oră”

Alexandru Buziuc a trecut și prin momente dificile la FCSB spunând că cel mai greu i-a fost când a intrat la pauză și a fost schimbat cu 11 minute înainte de final, împotriva Chindiei:

“Am intrat și m-a scos după o jumătate de oră. Nu știu dacă a fost o nedreptate pentru că am făcut un meci foarte slab și îmi fac analiza după fiecare meci. A fost unul dintre cele mai slabe meciuri ale mele și nu am înțeles nici eu de ce nu mi-a ieșit chiar nimic, nimic!

Probabil aveam nevoie de mai multe minute dar așa a fost atunci decizia. Într-adevăr m-a deranjat foarte tare și am fost foarte supărat! Foarte tare!”, a spus Buziuc în interviul FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 2,10 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: