News

Buzoianul bătut de față cu polițiștii face acuzații: ”Totul a fost un complot. Asta este România!”

Buzoianul bătut de față cu polițiștii face acuzații. El spune că atacarea lui a fost un complot.
14.06.2021 | 23:56
Buzoianul batut de fata cu politistii face acuzatii Totul a fost un complot Asta este Romania
Buzoianul bătut de față cu polițiștii face acuzații. Sursa foto: Colaj Fanatik / Antena 3, Captură video
ADVERTISEMENT

Buzoianul care a fost bătut de față cu polițiștii a făcut niște declarații șocante. Aceasta a spus că dorința celor care l-au atacat a fost de a-l lichida și că dacă făcea așa cum a fost sfătuit de autorități, ar fi fost ucis.

Buzoianul bătut de față cu polițiștii face acuzații grave

Buzoianul a povestit că atacul asupra sa a fost un complot și, mai mult decât atât, el spune că inclusiv Poliția a fost implicată în acest caz. El a povestit că a sunat la 112 și i-a fost recomandat să se oprească la sediul Poliției din Cernătești.

ADVERTISEMENT

Dar oamenii legii nu erau acolo, așa că pericolul a devenit chiar și mai mare pentru buzoian. De asemenea, el spune că polițiștii au participat la lichidarea lui și acum nu se întâmplă nimic.

Robert Gabriel Nițu: ”Totul a fost de rea credință”

El a mai precizat și că aceasta acțiune a fost de rea credință pentru că el este o persoană care „deranjează în general poliția”.

ADVERTISEMENT

„Mi-am dat seama în ce pericol sunt şi am sunat la 112. Le-am explicat că mă aleargă şi că sunt cu maşina în spatele meu. Cei de la 112 mi-au recomandat să mă opresc în fața sediului poliției din Cernătești și poliția nu era acolo.

Poliția a venit de la 30 de km, după ce eu am trecut prin fel şi fel de baraje, ei se sunau unii pe alţii şi mă blocau. Au participat la lichidarea mea și nu se întâmplă nimic.

ADVERTISEMENT

Dacă eu ascultam recomandarea de la 112 nu mai eram cu dumneavoastră acum, pentru că mă opream acolo și mă lichida aştia”, a spus Robert Gabriel Nițu, invitat la Antena 3.

Cum s-a produs atacul asupra activistului din Buzău

Bărbatul, un activist din Buzău, încerca să demonstreze că sunt o mulțime de oameni care vând păsări, deși acest lucru este complet interzis în acest moment, din cauza unei decizii a Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, privind gripa aviară.

ADVERTISEMENT

Când a vrut să facă poze, el a fost prins de comercianții ambulanți și atunci au început atacurile. Dar acestea nu s-au oprit aici, căci bărbatul a fost urmărit cu mai multe mașini.

El a fost agresat chiar de față cu polițiștii, care au spus că nu i-au auzit strigătele de ajutor, deși se aflau extrem de aproape de el. Și mașina bărbatului a fost serios avariată.

I-au fost sparte mai multe geamuri, iar după ce a reușit să fugă din calea atacatorilor săi, acesta sângera din cauza rănilor. Acum, doi dintre cei care l-au lovit sunt arestați. Al treilea individ este cercetat sub control judiciar.

ADVERTISEMENT
Tags: