ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Oficial! Mondialul din Rusia va avea arbitraj video! În ce cazuri va fi folosit

Campionatul Mondial din Rusia va beneficia de arbitraj video. Anunţul a fost făcut de Gianni Infantino, preşedintele FIFA.
Autor: Razvan Nicolae | 17.03.2018 | 09:30
Oficial! Mondialul din Rusia va avea arbitraj video! În ce cazuri va fi folosit

Meciurile de la ediţia din 2018 a Campionatului Mondial vor avea arbitraj video. Gianni Infantino, preşedintele FIFA, a confirmat decizia luată la începutul lunii martie, după ce forul mondial a validat utilizarea sistemului la turneul final din Rusia.

ADVERTISEMENT

Vom avea primul Mondial, în 2018, cu VAR, acesta a fost aprobat, decis. Suntem desigur foarte mulţumiţi de această hotărâre. Arbitrajul video nu va fi o soluţie pentru toate în fotbal, ceea ce dorim să facem cu VAR este să evităm greşelile mari de arbitraj”, a declarat Infantino la finalul Congresului FIFA de la Bogota.

În ce cazuri va fi folosit sistemul la C.M. 2018

Forul mondial a anunţat şi în ce cazuri va fi folosit sistemul de arbitraj video. Cele patru situaţii sunt: validarea sau nevalidarea unui gol, atribuirea sau nu a unui cartonaş roşu, analizarea unei acţiuni în urma căreia poate fi dictat un penalty şi corectarea unei erori de identificare a unui jucător sancţionat

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!