News

ALEGERI 2014.Vadim: “Este un jaf ordinar”

ALEGERI 2014.UPDATE / Preşedintele Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, a declarat duminică, după prezentarea exit-poll-urilor, că alegerile reprezintă "cel mai mare jaf electoral din...
16.11.2014 | 21:43
ALEGERI 2014Vadim Este un jaf ordinar

ALEGERI 2014.UPDATE / Preşedintele Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, a declarat duminică, după prezentarea exit-poll-urilor, că alegerile reprezintă “cel mai mare jaf electoral din decembrie 2000”.

ALEGERI 2014.Este un jaf ordinar, din decembrie 2000 şi până acum este cel mai mare jaf electoral. Nici nu merită să comentăm. În urmă cu cinci zile era diferenţă de 10% şi acum i-o ia Iohannis înainte. Se minte că jumătate din electoratul meu ar fi votat alături de el, de Băsescu şi de Tokes. Asta e justificarea lor, ca să arate de unde provine diferenţa. Numai merită să se producă alegeri în România. Nu mai merită să aibă loc alegeri într-o ţară de hoţi. Gata, adio alegeri, adio democraţie!”, a afirmat Corneliu Vadim Tudor.

ALEGERI 2014.Fostul candidat la alegerile prezidenţiale, Corneliu-Vadim Tudor, a declarat că a votat cu junele Victor Ponta, întrucât îşi respectă angajamentul.

ALEGERI 2014.„Îmi respect angajamentul, am votat cu răul cel mai mic. Am votat cu junele Victor Ponta, măcar pe faptul că nu s-a aliat cu duşmanii României, cu Lazslo Tokes, care umblă cu foarfeca pe harta României. Am votat cu el şi pentru că ştie să asculte, am dat în el ca într-un sac de box, nu a răspuns la nimic. Apoi, românii nu stau să aleagă un om care de abia deschide gura”, a declarat Vadim la ieşirea de la urne.

sursa: romaniatv.net

EXIT POLL TURUL 2. Mesajul lui IOHANNIS după EXIT – POLL

 

EXIT POLL TURUL 2.Dragnea: “Victor Ponta a cîştigat la o diferenţă mică”

 

EXIT POLL TURUL 2. Avem REZULTATELE! VEZI cine este NOUL PREŞEDINTE al ROM NIEI! 

 

EXIT POLL TURUL 2. Decizie BOMBĂ a lui Traian Băsescu! Cum va întoarce REZULTATUL alegerilor!

 

Tags: