Sport

Ca după război! Cristiano Ronaldo a suferit o rană urâtă în Everton – Manchester United 1-0. Cum arată piciorul portughezului. Foto

Manchester United a fost învinsă de Everton, scor 0-1, iar Cristiano Ronaldo a ieşit şifonat din meci. La finalul partidei, portughezul a părăsit terenul şchiopătând, cu urme ale unui fault dur pe piciorul stâng.
09.04.2022 | 18:33
Ca dupa razboi Cristiano Ronaldo a suferit o rana urata in Everton  Manchester United 10 Cum arata piciorul portughezului Foto
Cristiano Ronaldo a primit o lovitură în Everton - Manchester United 1-0 (sursă foto: EPA-EFE/TIM KEETON)
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a revenit în primul “11” al lui Manchester United, după ce a absentat la remiza cu Leicester City. Portughezul a fost integralist în înfrângerea cu Everton, scor 0-1, şi a primit un cartonaş galben în minutul 87. La finalul meciului, fotbalistul de 37 de ani a părăsit gazonul cu greutate, după ce a suferit o rană la piciorul stâng.

Cristiano Ronaldo, accidentare în Everton – Manchester United 1-0. Urme de crampoane pe picior

Cristiano Ronaldo a ieşit şchiopătând de pe teren, iar fotoreporterii englezi au putut să surprindă rana suferită de starul lui Manchester United. La piciorul stâng, sub apărătore, fotbalistul de 37 de ani avea urme ale unei intrări mai dure ale unui adversar, cu o rană care sângera.

ADVERTISEMENT

Oficialii lui Manchester United vor oferi un buletin medical pentru situaţia lui Cristiano Ronaldo, însă sunt şanse mici ca accidentarea să-l facă să rateze meciul cu Norwich, programat pe 16 aprilie.

ronaldo
Rana suferită de Cristiano Ronaldo în Everton – Manchester United 1-0 (sursă foto: twitter.com)

Aplicaţia FotMob l-a notat cu 6,1 pe Cristiano Ronaldo, fiind considerat unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren. Note mai mici au primit doar Marcus Rashford şi Fred, însă brazilianul a ieşit de pe teren în minutul 31, când s-a accidentat.

ADVERTISEMENT

În cele 90 de minute, Cristiano Ronaldo a reuşit să tragă un şut pe spaţiul porţii, a atins de 41 de ori mingea şi a avut două dueluri câştigate. Portughezul a pierdut posesia balonului de cinci ori şi a reuşit un dribling.

Nervos la ieşirea de pe teren

Pe culoarul spre vestiare, fanii lui Everton s-au răfuit cu jucătorii lui Manchester United, iar una dintre ţinte a fost Cristiano Ronaldo. Pe o filmare apărută pe Twitter, starul portughez apare în timp ce-i dă peste mână unui suporter, care ţinea un telefon mobil. Conform presei din Anglia, Manchester United va investiga incidentul.

ADVERTISEMENT

E pe picior de plecare de la Manchester United

Înfrângerea cu Everton a dmininuat şansele lui Manchester United de a prinde locul 4, ultimul care duce în grupele Ligii Campionilor din sezonul 2022-2023. În aceste condiţii, Cristiano Ronaldo ar putea să plece în vară, la un an de la revenirea pe “Old Trafford”.

Încă de la începutul anului, presa din Anglia a anunţat că Ronaldo ar putea s-o părăsească pe Manchester United dacă echipa va rata calificarea în grupele Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a semnat cu Manchester United un contract valabil până în vara lui 2024, iar pe “Old Trafford” este plătit cu 23.400.000 de lire sterline pe an. Dacă va rata calificarea în Liga Campionilor, salariul portughezului va fi redus cu 25%.

În actualul sezon, Cristiano Ronaldo a jucat 34 de meciuri pentru Manchester United în toate competiţiile şi este golgeterul echipei cu 18 reuşite. Portughezul a mai reuşit să ofere 3 pase decisive.

ADVERTISEMENT