Cele mai citite

Caballero, gest superb faţă de un fan la finalul meciului Italia – Argentina

Italia - Argentina 0-2 s-a jucat la Manchester, pe stadionul lui City. Vezi ce gest a făcut pentru un fan portarul Argentinei, Caballero.
24.03.2018 | 13:58
ADVERTISEMENT

Italia şi Argentina s-au întâlnit vineri seară, într-o partidă amicală, pe stadionul Etihhad din Manchester, casa celor de la City, liderul din Premier League. A fost încă unul dintre meciurile internaţionale care au avut ca loc de desfăşurare o arenă neutră, aşa cum s-a mai întâmplat la Portugalia – Egipt sau Serbia – Maroc.

Argentina a învins o echipă a Italiei cu selecţioner interimar pe bancă, Di Biaggio, după ratarea calificării la Mondialul din Rusia, sud-americanii reuşind, chiar şi fără Messi, să fie superiori azzurrilor. Un bun test, desfăşurat în condiţii tensionate pentru selecţionerul Argentinei, Jorge Sampaolo, care i-a înfuriat pe fani pentru că nu îi cheamă la lot pe Dybala şi Icardi.

Doar momentul Astori mai stricase atmosfera

Finalul unei partide liniştite, care până atunci avusese un singur moment negativ, atitudinea unor spectatori în momentul omagial pentru Astori (VEZI DETALII AICI) era să strice spectacolul fotbalistic. Şi asta datorită prostiei stewarzilor de la stadion.

ADVERTISEMENT

Un copil a pătruns pe teren, dorind să ajungă la portarul Argentinei şi al lui Chelsea, Willy Caballero, 36 de ani, ani de zile jucător la Manchester City. În acel moment stewarzii au năvălit asupra “intrusului” , încercând să îl înşface cu brutalitate. Caballero a văzut ce se întâmplă, s-a interpus între cei doi şi luându-l pe puşti lângă el i-a făcut cadou perechea de mănuşi cu care apărase şi nu primise gol. După aceea băiatul a ieşit escortat de stewarzi, fără a zice ceva.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri