Life

Cabral a ajuns la spital plin de sânge! Ce a pățit prezentatorul și de ce toată lumea a crezut că este vina Andreei Ibacka

Cabral a ajuns la spital plin de sânge! De ce toți medicii au crezut că este vina Andreei Ibacka și au crezut că din cauza ei a ajuns așa.
20.10.2022 | 20:06
Cabral a ajuns la spital plin de sange Ce a patit prezentatorul si de ce toata lumea a crezut ca este vina Andreei Ibacka
Cabral a ajuns la spital plin de sânge! Ce a pățit prezentatorul. foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cabral a povestit pe rețelele de socializare cea mai nouă pățanie a sa. Ajuns acasă după filmările de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, prezentatorul nu a avut parte de clipe de liniște pentru că a ajuns la spital plin de sânge.

Cabral a ajuns la spital plin de sânge! De ce s-a crezut că este vina soției sale

Prezentatorul de televiziune a avut un accident în propria curte, după ce a vrut să taie niște cutii cu un cuțit nou și ascuțit pe care abia îl achiziționase.

ADVERTISEMENT

Astfel, acesta a ajuns să se taie foarte rău, până la os, și când a ajuns la spital, toată lumea a crezut că de vină este Andreea Ibacka, pentru că medicii nu ar crezut că prezentatorul putea să se rănească singur așa rău.

Prezentatorul a povestit că s-a tăiat atunci când fiica lui cea mare l-a strigat din casă și nu a mai fost atent la ceea ce face, momentul în care s-a tăiat la picior.

ADVERTISEMENT

”Mi-am luat cuțit nou. Nu mare, nu mic. Zic să-l testez. Ies în curte, pun ochii pe niște cartoane mai agresive, scot cuțitu’.

Tai trei cartoane, mă strigă Namiko din casă, ridic privirea, atenția se duce dracu’, mușchii mei oțeliți o iau razna și-mi înfig adânc cuțitul în laterala piciorului, în dreptul genunchiului”, a scris acesta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Medicii au crezut că de vină ar fi soția lui Cabral

Ajuns la spital, trei medici l-au întrebat pe Cabral dacă soția lui, Andreea Ibacka, este cea care l-a rănit.

„– Ce ați pățit?

– Ce să pățesc… m-am cuțitat singur.

– Deci autovătămare. Cu intenție?

– Ăăă… păi dacă era cu intenție alegeam și eu un loc mai spornic, să nu mai consum și benzina până aici. Nu, involuntar.

ADVERTISEMENT

– Dumneavoastră?

– Păi… da, eu… involuntar.

– Sigur nu soția, da?”, a fost dialogul dintre Cabral și medic.

Alte două persoane erau convinse că prezentatorul fusese înjunghiat de soție

După ce a intrat în cabinet, alte două persoane l-au întrebat dacă a fost înjunghiat de nevastă sau cum s-a putut produce o plagă de asemenea adâncime, până la os.

„ Ajung la cabinet, nu era multă lume. După ceva timp mă cheamă. Intru.

– Ce-ați pățit? – Plagă prin înjunghiere, cam 2cm, până la os. Cu cuțit.

Prima întrebare a omului:

– Nevasta v-a înjunghiat, sau cum?

Mă blochez. Măi, nene, știți voi ceva ce nu știu eu?!

– Nu, dom’le, singur.

– Sigur?”, a mai spus Cabral că a fost discuția de la spital.

ADVERTISEMENT