Life

Cabral a dezvăluit cea mai mare frică: ”S-au scurs ani, dar durerea e încă aici”

Cabral se numără printre vedetele pasionate de sporturi extreme, periculoase, dar cu toate astea are o teamă pe care a ținut-o ascunsă până acum.
27.09.2021 | 13:30
Cabral a dezvaluit cea mai mare frica Sau scurs ani dar durerea e inca aici
ADVERTISEMENT

Cabral a dezvăluit care este cea mai mare frică a sa, dar și cum a ajuns în această situație neplăcută. Se pare că prezentatorul de la Pro TV are teamă de mersul la dentist.

După o experiență traumatizantă de care a avut parte în urmă cu câțiva ani, gazda emisiunii „Ce spun românii?” a început să se teamă să mai meargă în vreun cabinet stomatologic.

ADVERTISEMENT

Din fericire, Cabral recunoaște că nu a fost nevoie să meargă prea des la medicul stomatolog, însă și acum caută să găsească un doctor care să-i ia durerea cu mâna, vorba aia.

Cabral, momente dramatice. Prin ce a trecut din cauza unui medic stomatolog

Cabral practică de aproape 20 de ani Kickbox și Thaibox, sare cu parașuta, este pilot de curse și îi place să facă off-road cu motocicleta, dar vorbește cu foarte mare durere când vine vorba de dentist.

ADVERTISEMENT

„MI-E FRICĂ DE LEȘIN DE STOMATOLOGI! Băi, dar nu că mi-e frică… Mi se usucă gura, mi se face pielea de găină / curcan / struț, îmi transpiră palmele și-mi flutură sufletul, făcându-se mic în trupu-mi firav.

Uite… acum că scriu despre asta, am un nod în gât. Totul a început acum mulți ani, când un nene mi-a făcut o extracție. De măsea. De minte. Al treilea molar. Sau cum naiba îl cheamă… 

ADVERTISEMENT

Zic nene… că doctor nu era sigur. În primul rând nu mă credea că nu a prins anestezia. Și… ce crezi? Nu prinsese. Peste ani mi-am dat seama că al meu trup de cabanos e rezistent la genul ăsta de păcăleală chimică la dinți și nervi… și refuză să amorțească.

În al doilea rând… tehnică zero. Probabil că atât de iscusit aș fi eu dacă ar trebui să scot ficatul cuiva… prin nas. A tras ce-a tras, a meșterit pe-acolo… și la un moment dat și-a zis că e nevoie de forță mai multă. 

ADVERTISEMENT

Așa că s-a suit deasupra mea pe scaun, mi-a pus un genunchi în piept și a început să tragă. A durut atât de tare că m-am ridicat de pe scaun, cu el în brațe și mă pregăteam să-l trec prin perete când am auzit-o pe mama, cu tonul ei ăla poruncitor… «Cabral, lasă-l!»

M-am simțit ca un pitbull oprit fix înainte să facă lucrul corect… dar m-am oprit. A durat o eternitate până a ieșit măseaua aia. S-au scurs ani, au trecut multe evenimente peste mine… dar durerea e încă aici.

Drept și prin urmare… urăsc sincer și pasional orice idee că cineva vrea să-mi bage șurubelnițe sau patenți pe la gingii”, a dezvăluit Cabral pe blogul personal.

Cabral, incidente neplăcute. Cum a rămas cu dinții-n gură

În stilul său caracteristic, moderatorul de la Pro TV a subliniat faptul că de-a lungul anilor a avut parte de mai multe incidente și accidente, dar de fiecare dată, din fericire, a rămas cu dinții-n gură.

Unul dintre cele mai dure momente a fost când a intrat cu ATV-ul într-o stâncă și apoi într-un pom. De atunci încearcă să facă vizite mai dese în cabinetele stomatologice.

ADVERTISEMENT
Tags: