Life

Cabral a publicat prima imagine cu chipul fiului său: “El este Tiago Ibacka!”

Cabral a împărtășit cu fanii cum arată fiul său, Tiago Ibacka, care a venit pe lume pe 5 octombrie 2021. Prezentatorul de la Pro TV este mândru de cel mic.
13.04.2022 | 15:23
Cabral a publicat prima imagine cu chipul fiului sau El este Tiago Ibacka
Cabral, prima poză cu chipul fiului său, Tiago: ”În toate felurile-i spunem”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Moderatorul a publicat prima imagine cu chipul fiului său, cel de-al doilea copil din mariajul cu actrița Andreea Ibacka. Vedeta a dezvăluit cu această ocazie și cum este alintat cel mic de sora sa, dar și de părinți.

Cabral, prima poză cu chipul fiului său, Tiago: ”În toate felurile-i spunem”

Cabral are un băiețel tare simpatic, lucru care se poate observa cu ochiul liber din fotografia distribuită în social media. Copilul prezentatorului are trăsături frumoase de la ambele părți, fiind alintat foarte des de familie.

ADVERTISEMENT

„El este Tiago Ibacka. Namiko îi spune Leagăn în continuare. Noi… Minipufărețul, Ghiozdănel, Bombiță… în toate felurile-i spunem. E vesel. Timid. Și cam simpatic”, a scris Cabral pe pagina sa de Instagram.

Imaginea a fost distribuită în urmă cu foarte puțină vreme, dar deja a adunat foarte multe aprecieri și mesaje din partea internauților. De asemenea, nici apropiații nu au trecut cu vederea fotografia cu băiatul vedetei de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

„Vai, Cabralitos, ce mândrețe de băiețel ți-a făcut soția”, i-a scris Adela Popescu colegului din televiziune, Cabral. „Cam foarte simpatic! Să vă trăiască!”, a completat Geanina Corondan.

„Mvai❤️”, a scris Corina Caragea, în timp ce fanii s-au bucurat să vadă cum arată băiatul prezentatorului de la Ce spun românii, care are și două fete, Namiko și Inoke din relația cu Luana Mitran.

ADVERTISEMENT
Tiago Ibacka
Tiago Ibacka, băiatul lui Cabral. Sursa foto: Instagram.com

Cabral, motocicletă aranjată de fiica sa cea mică

În altă ordine de idei, Cabral a distribuit zilele trecute și o imagine cu motocicleta sa, pe care și-a găsit-o aranjată de fiica cea mică, Namiko. Micuța i-a lăsat două animale de pluș, cu care a și plecat la drum.

„Sunt un dur. O bestie. Sunt ceva de nedescris și neînchipuit. Mă rog… sunt toate astea până mă prinde Namiko și mă trezesc cu plușurile ei pe motoreta mea de dur…”, a transmis vedeta pe contul de Facebook.

ADVERTISEMENT