Life

Cabral a răbufnit împotriva internauților: „Hai să râdem de ceilalți, că-s proști”

02.02.2021 | 15:45
Cabral a rabufnit impotriva internautilor Hai sa radem de ceilalti cas prosti
ADVERTISEMENT

Cabral s-a săturat de răutățile oamenilor din mediul online și a scris o postare pe blogul său despre fenomenul bullying-ului, tot mai des mai ales pe rețelele de socializare.

Vedeta PRO TV a ieșit din mai multe grupuri de pe Facebook în care era băgat, pentru că nu mai suporta să vadă cum unii își dădeau în petec bătându-și joc de ceilalți.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii „Ce spun românii” a scris despre asta precizând că astfel de comportamente nu le-a sesizat doar în mediul virtual, ci și pe stradă, în diferite contexte.

Cabral, sătul de batjocura din mediul online

„Am fost, de-a lungul timpului, membru în mai multe grupuri de Facebook. Grupuri cu diverse centre de interes… de la sport la gadgeturi, viață sănătoasă, mașini, motorete, curse, etc.

ADVERTISEMENT

Din cele mai multe dintre ele am ieșit dintr-un motiv scurt și care pare că se repetă: hai să râdem de ceilalți, că-s proști”, a scris prezentatorul pe cabral.ro.

Niște „săraci cu capul” își bat joc de niște necunoscuți

„Și aproape de fiecare dată ceilalți membri sar să-i țină isonul. Batjocorind un om pe care nu-l cunosc. Căruia nu-i știu povestea. Nu cunosc mecanismele ce l-au dus la decizia de a face sau nu ceva.

ADVERTISEMENT

Și ca să fie clar… aici nu vorbesc de situațiile în care era expus un individ care făcea ceva reprobabil sau chiar ilegal. Vorbesc exclusiv de situațiile în care unul dintre membrii respectivului grup expunea și se apuca să-l facă de tot rahatul pe un alt individ care nu se ridica, conform marilor standarde ale grupului, la un nivel decent”, a mai scris cu indignare Cabral.

„Ce am făcut? Am ieșit din grupurile astea… intrasem pentru a învăța lucruri noi și pentru a împărtăși ce știam, în caz că cerea cineva un sfat. Nu intrasem ca să văd cum niște săraci cu capul își găseau motive de autovalidare, bătându-și joc de niște necunoscuți”, a încheiat realizatorul de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

 

Tags: