Life

Cabral, declarație specială de dragoste pentru Andreea Ibacka: “Fresh și suprinzător era gustul ei”

Cabral i-a făcut o declarație specială de dragoste soției sale, Andreea Ibacka. Cei doi sunt căsătoriți de 11 ani, dar se iubesc la fel de mult ca în prima zi.
22.08.2022 | 16:47
Cabral declaratie speciala de dragoste pentru Andreea Ibacka Fresh si suprinzator era gustul ei
Cabral, declarație specială de dragoste pentru Andreea Ibacka. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cabral i-a făcut o declarație de dragoste partenerei sale de viață, Andreea Ibacka, cu care este căsătorit de 11 ani. Prezentatorul TV este cunoscut pentru postările sale pline de umor despre orice subiect. De data aceasta, vedeta și-a surprins urmăritorii.

Cabral, declarație specială de dragoste pentru Andreea Ibacka

Prezentatorul de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! se gândește cu nostalgie la perioada de dinainte să fie căsătorit și la relația pe care o avea atunci cu Andreea Ibacka.

ADVERTISEMENT

Cabral este la fel de îndrăgostit ca în prima zi de partenera sa de viață. În același timp, este conștient de faptul că anumite lucruri s-au schimbat de când sunt căsătoriți și au copii.

Pe blogul său, prezentatorul de la Pro TV a scris un text în stilul propriu, pe care i l-a dedicat soției sale. Cabral a vorbit despre cum s-a schimbat relația lor în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

“Da, așa cum ziceam în titlu, avea gust de Aperol Șpriț. Fresh și suprinzător era gustul ei. Și acidulată toată. Plină de savoare. Înțepătoare. Dar cu gust intens și savuros.  Și dulce cât trebuie.

Dar… na. Apoi m-am însurat, au trecut anii, i-am uitat gustul. Știi cum e când ești însurat… meniul nu mai cuprinde mare lucru, cumva oferta se limitează la ce are a la carte un mic băruleț de cartier.

ADVERTISEMENT

Și degeaba ești tu cu visele la nivel de Cannes, cu pofte de cocktail-uri pline de fantezii cu fructe și prosecco scump… nu e timp și nici loc de altceva decât de o berică relativ rece, că te aleargă viața de la spate.”, a scris Cabral pe blogul său personal.

Chiar dacă Andreea și Cabral Ibacka au acum doi copii mici, prezentatorul își amintește de cum era actrița atunci când s-au cunoscut.

ADVERTISEMENT

În plus, faptul că i-a dăruit doi copii îl face pe Cabral să o vadă pe soția sa la fel de atrăgătoare ca înainte.

“Și după ce-ți face doi copii, după ce crește și se transformă într-o femeie conturată perfect… s-ar putea să-ți dai seama că are fix același gust savuros. Fresh. Ușor înțepător. Acidulat. Intens și plăcut.

Și dulce cât trebuie. Din care bei cu guri mici, zâmbind seara, după ce-ai pus copiii la culcare.”, a încheiat Cabral.

Cum s-au cunoscut Cabral și Andreea Ibacka

În iulie, Andreea Ibacka a fost invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță. Actrița a vorbit despre relația cu prezentatorul TV și a dezvăluit cum s-au cunoscut cei doi, cu ani în urmă.

Cei doi formează un cuplu din anul 2007, de când filmau pentru telenovela Inimă de țigan. Deși mulți cred că Andreea Ibacka și-a cunoscut actualul soț pe platourile de filmare, adevărul este altul.

Andreea Ibacka a dezvăluit că prima întâlnire dintre cei doi a fost la o benzinărie, cu un an sau doi înainte de a fi colegi la Acasă TV.

Deși acum formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, Andreea Ibacka recunoaște că nu l-a simpatizat pe prezentator din prima clipă.

“Noi nu am debutat așa clasic, nu au cântat îngerii când ne-am văzut. În primă fază, eu nu l-am simpatizat foarte tare și n-am avut o conexiune prea bună.

A fost pentru prima oară când am văzut că face un gest drăguț, aplaudabil, având până atunci doar remarci aiurea, răutăcioase, nepotrivite, din punctul meu de vedere., a povestit Andreea Ibacka la Pro TV, în cadrul emisiunii La Măruță.

ADVERTISEMENT