Life

Cabral, dezvăluiri neașteptate despre mama lui: “E așa de când cu substanțele interzise.” Reacția femeii

Ce dezvăluiri a făcut Cabral despre mama lui. Prezentatorul de la Pro TV i-a amuzat pe cei care îl urmăresc în mediul online.
28.12.2022 | 07:49
Cabral dezvaluiri neasteptate despre mama lui E asa de cand cu substantele interzise Reactia femeii
Ce a spus Cabral despre mama lui. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cabral a făcut o dezvăluire neașteptată despre mama lui pe blogul personal. Totul a fost, de fapt, o glumă, iar internauții s-au amuzat.

Ce dezvăluiri a făcut Cabral despre mama lui

Prezentatorul de la Pro TV este foarte activ în mediul online, acolo unde postează regulat, iar de data aceasta chiar mama lui a fost subiectul unei istorisiri.

ADVERTISEMENT

Cabral are un simț al umorului foarte apreciat de cei care îl urmăresc, iar postarea făcută recent i-a amuzat pe internauți.

Soțul Andreei Ibacka a vorbit despre cea care i-a dat viață cu meseriașul care a venit în casa lui pentru a face niște reparații, înainte de sărbători.

ADVERTISEMENT

“Înainte de Crăciun… îmi vine un nene să repare ceva. Intră în casă, mergem în sufragerie, mă apuc să-i explic ce și cum.

Apare mama, venise la noi ca să stea cu Namiko. Mama salută, lasă sarsanalele și se întoarce spre mine: – Unde e Inoke? – E în Olanda, mamă…

ADVERTISEMENT

– Ce-am zis?! Vai! Unde e Artemis?! – La serviciu… – Aoleu, zici că-s nebună! Unde e Namiko??! – E sus, coboară imediat… – Ah, bine!, zice. Și se duce în bucătărie să-și facă o cafea.

Meseriașul, zâmbind, îmi spune: – Așa e și la mine. Până nimeresc copilul corect îi strig pe toți înainte…

ADVERTISEMENT

Și exact în acel moment, fix în acea clipă mi-a încolțit gândul rău. Îmi iau o față serioasă, mă uit adânc în ochii omului, dau din cap amărât și-i spun:

– Nu. La mama e așa de când cu substanțele interzise.”, a povestit Cabral pe blogul său personal.

Meșterul care a venit în casa prezentatorului de televiziune a fost șocat de cele auzite. Cabral a mai precizat că mama lui a ajuns să consume unele dintre cele mai “rele” substanțe interzise, așa că au avut parte de niște ani destul de dificili.

După perioada în care mama lui Cabral a consumat substanțe interzise, după cum a spus vedeta de televiziune, aceasta a început să consume și alcool.

“Da, acum mama e bine. S-a lăsat de droguri. Doar că acum a dat în patima alcoolului… o rupe pe țuică!”, a continuat Cabral.

Cum a reacționat mama prezentatorului TV

În același timp, mama lui Cabral a venit și ea în living, acolo unde s-a așezat pe canapea, iar femeia a auzit cele spuse de fiul ei despre ea.

Mama prezentatorului TV l-a certat pe acesta și chiar i-a promis că îi va aplica o corecție.

“Mama vine din bucătărie spre living. Intră și se pune cuminte pe o canapea.

Mă uit la ea, mă uit la om și, cu voce puternică și sonoră, spun:

– Da, acum mama e bine. S-a lăsat de droguri. Doar că acum a dat în patima alcoolului… o rupe pe țuică!

Și m-a auzit buzoianca, desigur. Nu pot să vă spun ce-a fost la gura ei… dar pot spune că mi-a promis o mamă de bătaie d-aia mișto.

Încă nu s-a livrat bătaia, dar la masa de Crăciun în familie am surprins-o de câteva ori cu niște cuțite mari, privind spre mine.”, a mai scris Cabral.

Bineînțeles, povestea lui Cabral a fost o glumă, iar cei care îl urmăresc pe prezentator pe rețelele sociale s-au amuzat teribil.

Sute de comentarii au apărut pe pagina de Facebook a vedetei, acolo unde a distribuit istorisirea. Internauții sunt convinși că cea care i-a dat viață prezentatorului se va “răzbuna” pentru cele scrise pe blogul acestuia.

ADVERTISEMENT
Tags: