Life

Cabral este un mare pasionat al sporturilor extreme. Ce hobby i-a pus prezentatorului viața în mare pericol

Cabral a vorbit deschis despre pasiunile pe care le are, dar și care este cea care i-a dat mari dureri de cap. Este vorba de un sport care se desfășoară pe mare.
16.08.2021 | 17:23
Cabral este un mare pasionat al sporturilor extreme Ce hobby ia pus prezentatorului viata in mare pericol
ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii „Ce spun românii?” este pasionat de sporturi extreme, iubind motocicletele, parașutismul, cursele de mașini, kickboxingul, cât și navigația.

Sailing-ul este hobby-ul care se află pe primul loc în preferințele lui Cabral, dar și sportul care i-a pus cel mai mult viața în pericol, pe mare nefiind întotdeauna vreme bună.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV nu se gândește la consecințele pe care le au sporturile extreme pe care le practică, mărturisind că dacă ar fi făcut acest lucru nu s-ar mai fi apucat de pasiunile respective.

Cabral, experiență neplăcută. Are foarte mare legătură cu un sport extrem pe care-l practică

„Cu vremea rea n-am avut emoții niciodată, la ce sporturi practic e total contraproductiv să te gândești la ce poate merge rău… că nu te mai apuci.

ADVERTISEMENT

Cea mai complicată treabă am pățit-o în Egee, cu un vânt de 28 de noduri și rafale de 35, cu niște valuri complet neprietenoase, când ne-a trădat un pin de siguranță și a dat să ne cadă ghiul în brațe.

Cumva ne-am descurcat, am strâns randa și ne-am continuat drumul doar cu focul. De-aia e bine să ai alături oameni iscusiți, reușești să ieși relativ ușor din situații la limită. De fapt, pe oameni se și pune accent în povestea asta”, a mărturisit vedeta, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Cabral iubește atât de mult sailing-ul, încât participă și la regate și chiar face parte din echipa Bad Petunia Sailing Team by Embark. În plus, moderatorul și-ar dori să navigheze singur măcar o dată, în Grecia, Croația sau Italia.

Până acum prezentatorul nu s-a bucurat de călătorii prea lungi, asta din lipsă de timp, cea mai lungă fiind din Split până în Mangalia și a durat 11 zile. Atunci a făcut echipă cu alți 5 marinari.

ADVERTISEMENT

Cabral, totul despre pasiunea sa. Cum s-a apucat de sailing

„Sailingul este o pasiune mai veche, dar pe care n-am apucat s-o “tocesc”. M-am mai jucat cu vântul în perioada când am făcut kiteboarding, dar la sailing… și velele și placa sunt mult mai mari!

Este un sentiment foarte frumos să poți lucra cu vântul, este și sport-extrem dar și matematică în același timp. Îmi place pentru că este genul de activitate care-ți ocupă complet conștientul uneori, trebuie să fii atent 100%.

Iar alteori, când valul este domol și vântul constant, îți lasă gândurile să alerge de nebune”, a mai adăugat Cabral, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT