Life

Cabral, fotografie de colecție. Iată cum arăta în tinerețe mama îndrăgitului prezentator

04.11.2020 | 15:30
Cabral fotografie de colectie Iata cum arata in tinerete mama indragitului prezentator
Cabral, fotografie de colecție. Iată cum arăta în tinerețe mama îndrăgitului prezentator. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cabral este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune, însă foarte puțină lume știe că are origine românești. Vedeta este mândră de mama sa născută în județul Buzău și nu ratează ocazia de a scoate la iveală imagini cu colecție cu cea care l-a adus pe lume. 

Moderatorul show-ului „Ce spun românii?” de la Pro TV a postat în urmă cu foarte puțin timp pe rețelele de socializare o fotografie din tinerețe cu mama sa, Argentina Boldea, despre care are numai cuvinte de laudă. Femeia, fiică de preot, îl susține în tot ceea ce face.

ADVERTISEMENT

Actorul de telenovele în vârstă de 43 de ani este de părere că sora sa, Artemis Boldea, cât și cele două fiice, Inoke și Namiko, îi seamănă enorm mamei sale. Argentina Boldea îi este de mare ajutor lui Cabral, mai ales de când a devenit tată pentru a doua oară.

Cabral, imagine de colecție cu mama sa. Cum arăta Argentina Boldea când era tânără

„Fără legătură cu nimic în special, m-am gândit azi să v-o prezint pe buzoianca ce mi-a dat viață. Tocilară și ambițioasă, aici era mândră și cuminte fată de preot la școală. Sor’mea, Artemis Boldea, e leită mama. Și amândouă fiice ale mele au trăsături de la ea.
P.S. Mamă, vezi că azi intri pe schimb la Namiko, că noi avem de făcut un drum, da? 😃”, a scris Cabral pe Facebook în dreptul unei imagini alb-negru în care apare mama sa, buzoianca Argentina Boldea, în anii tinereții. 
Argentina Boldea, mama lui Cabral, în tinerețe
Argentina Boldea, mama lui Cabral Ibacka, în tinerețe. Sursa foto: Facebook.com

Celebrul prezentator nu vorbește foarte des despre cea care l-a născut, însă în urmă cu câțiva ani și-a făcut curaj și a mărturisit cum s-au cunoscut părinții săi. Fostul luptător de kickboxing a mărturisit că a fost părăsit de tată la doar două săptămâni de viață. Alexandre Ibacka având „puțină treabă” în străinătate.

S-a întors peste foarte mulți ani, când Cabral avea în jurul vârstei de 13 ani, și-a amintit mai târziu acesta. Vedeta Pro TV a trăit o experiență dureroasă legat de figura paternă din viața sa, dar spune că nu și-a urât niciodată tatăl, ci l-a tratat cu indiferență.
Mama, Argentina, o gagică mișto din Buzău, satul Moșești, venită în București la facultate (ASE). Și, venind ea aici, cu educația primită de la părinții ei (bunicul, Dumnezeu -l ierte!, a fost preot), s-a îndrăgostit de tatăl meu biologic.
Tata, Alexandre, venit din Congo printr-un schimb politico-strategic de studenți, student și el, la medicină. Și m-am născut eu. Pe când aveam câteva săptămâni de viață, tata a avut puțină treabă și a trebuit plece.
Dar n-a lipsit mult, s-a întors când tocmai împlineam eu 13 ani. Am stat de câteva ori gândesc dacă-l urăsc. Nici gând! M-am gândit dacă l- putea ierta. Nu cred. Și mi-am dat seama l-am pedepsit, în felul meu, prin indiferență”, a povestit în urmă cu mulți ani Cabral, notează libertatea.ro.