Life

Cabral, în lacrimi după moartea motociclistului Cristian Predoi. Ce mesaj emoționant a transmis vedeta

Cabral trece prin momente dureroase după ce bunul său prieten, motociclistul Cristian Predoi, a murit în urma unui accident rutier. Prezentatorul a lăsat un mesaj dureros în mediul online.
17.07.2021 | 11:29
Cabral in lacrimi dupa moartea motociclistului Cristian Predoi Ce mesaj emotionant a transmis vedeta
Cabral, în lacrimi după moartea motociclistului Cristian Predoi. Ce mesaj emoționant a transmis vedeta. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV este în lacrimi după moartea neașteptată a amicului său, mărturisind că deși iubește motocicletele nu recomandă nimănui să se apuce de acest sport care poate fi periculos.

Vizibil emoționat după aflarea veștii că prietenul său Cristian Predoi (31 de ani) a decedat pe drumul județean din Șaru Dornei, Suceava, Cabral a ținut să transmit un mesaj legat de pasiunea care i-a legat ani buni.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii „Ce spun românii?” și regretatul tânăr se cunoșteau de multă vreme, vedeta dezvăluind că a învățat foarte multe lucruri de la amicul care s-a stins din viață vineri, pe 16 iulie.

Cabral, mesaj emoționant după moartea motociclistului Cristian Predoi. Se cunoșteau de ani buni

„Mă dau pe moto de fix 23 de ani. Și-mi place mult. Mult. Mult. Dar de fiecare dată când mă întreabă cineva dacă să se apuce de moto… îi spun că mai bine să nu. Să NU. SĂ NU. 

ADVERTISEMENT

Cristi a construit foarte mult pe moto în România. Și nu numai. A educat, a povestit, a explicat… a transpus din emoție în video și text, a pus în limbaj universal bucuria de a trăi pe două roți.

A făcut toate astea cu pasiune, cu mândria de a fi unul dintre cei puțini, cu orgoliu și cu avânt. Ne-am întâlnit enervant de des, la toate chestiile moto mișto… dar și la toate prostiile moto.

ADVERTISEMENT

Din România și până în Portugalia, din Spania și Grecia și până în Bulgaria, în șei de mici lingurițe de 400 și până la balaurii mari.

L-am luat la mișto de fiecare dată când am avut un cap de ață de care să mă leg. M-a luat la mișto de fiecare dată când și-a dorit, că n-avea nevoie de capete de ață… și le găsea singur”, a scris Cabral pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Cabral, îndurerat la aflarea veștii că a murit motociclistul Cristian Predoi

Cunoscutul prezentator și-a găsit cu greu cuvintele după ce a aflat că bunul său prieteni a plecat la Ceruri. Vedeta a transmis condoleanțe familiei lui Cristian Predoi, care a plecat în alte lumi.

Întreaga lume moto este în doliu la aflarea veștii triste că motociclistul a încetat din viață. Creatorul comunității „Pe motoare” a lăsat un gol imens în sufletele celor dragi și ale cunoscuților, printre care se numără și Cabral.

„S-a dus prin alte lumi, așa cum a și trăit, pe două roți. Sper să fie mai bine unde ai ajuns acum, omule. Să te odihnești în altă șa, pe altfel de drumuri. Condoleanțe familiei”, a completat vedeta de la Pro TV.

ADVERTISEMENT