Life

Cabral, mobilizare pentru a îndeplini visul unui copil cu autism: „Mâncăm tort, ne prostim și-apoi revenim”

Cabral, surpriză pentru un copil cu autism. Prezentatorul se alătură unei inițiative pentru a-i îndeplini visul cel mare unui copil cu autism. Iată ce a declarat acesta.
17.05.2022 | 13:45
Cabral mobilizare pentru a indeplini visul unui copil cu autism Mancam tort ne prostim siapoi revenim
Cabral, mobilizare pentru a îndeplini visul unui copil cu autism. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Cabral a fost impresionat de povestea unui băiețel cu autism care și-a dorit să vadă de ziua lui motocicliști. Astfel, prezentatorul a decis să cheme mai mulți oameni pentru a-l face fericit pe micuț.

Cabral, surpriză pentru un copil cu autism

Deoarece la ziua copilului se anunțaseră doar doi motocicliști, prezentatorul a decis să facă o postare pentru a atrage mai mulți doritori.

ADVERTISEMENT

Cabral Ibaka a aflat de la un cititor de-al său despre cazul acestui copil care tot ce își dorește de ziua lui este prezența motocicliștilor. Nu vrea alte jucării, ci doar să vadă motocicliștii la petrecerea sa.

„Mi-a scris un cititor că există în Pantelimon un copil cu autism. Și că mâine e ziua lui. Și singurul lucru pe care și-l dorește nu e vreun trenuleț.

ADVERTISEMENT

Nici vreo mașinuță. Și nici vreun PS5. Își dorește ca la ziua lui să vină motocicliști. Și că până acum s-au abonat doar doi motocicliști”, a scris prezentatorul pe site-ul său.

Cabral a scris că autoritățile nu fac mai nimic pentru persoanele cu diazabilități, așa că măcar oamenii de rând ar trebui să se adune pentru a-i face o fericire acestui copil.

ADVERTISEMENT

Dacă a avut ghinion să se nască într-o asemenea țară, în care „cei care conduc se luptă vitejește pentru pensiile lor speciale, nu pentru copiii cu probleme”, Cabral vrea ca motocicliștii să nu rămână indiferenți.

Cabral vrea ca oamenii să îi îndeplinească visul copilului: „Motocicliștii nu sunt indiferenți”

Ziua copilului are loc miercuri, iar Cabral le propune motocicliștilor doritori să meagră la o plimbare în Pantelimon, acolo unde este petrecerea copilului, să mânânce tort și să îi facă cea mai mare bucurie.

ADVERTISEMENT

„Și mă gândesc că poate ar putea fi norocos și să trăiască într-o țară în care oamenii nu sunt indiferenți.

Pentru că eu știu sigur că motocicliștii nu sunt indiferenți. Așa că mâine, miercuri, 18 mai 2022, hai cu mine la o plimbare. La 11:45.

Ne plimbăm cu motoarele, mâncăm tort, ne prostim și-apoi revenim la treburi, probleme și alte asemenea”, a mai scris Cabral.

ADVERTISEMENT
Tags: