Life

Cabral, moment inedit cu fiica sa. Ce a putut să spună Namiko la numai 3 ani

Cabral le-a povestit celor care îl urmăresc în social media un moment special petrecut alături de fiica sa cea mică, Namiko.
04.10.2021 | 21:35
Cabral moment inedit cu fiica sa Ce a putut sa spuna Namiko la numai 3 ani
ADVERTISEMENT

Vedeta de la cârma emisiunii „Românii au talent” a mărturisit, vizibil amuzant, ce a putut să-i spună fiica sa în vârstă de numai 3 ani, pe care o are din mariajul cu actrița Andreea Ibacka.

Prezentatorul de la Pro TV se afla în curtea casei sale din cartierul Berceni, unde erau foarte mulți muncitori, când copila l-a lăsat mască pe sportiv datorită replicii sale.

ADVERTISEMENT

Namiko, care are numai 3 ani, a provocat râsul celor prezenți după ce și-a invitat tatăl, pe Cabral, în casă pentru a savura împreună… o bere.

Cabral, episod amuzant cu fiica sa, Namiko. Prezentatorul a povestit totul fanilor

„Berceni, 2021, octombrie. Curtea, care nu-i mare, plină de oameni. O echipă muncea la pavele. Altă echipă monta noile panouri de gard. Erau și doi băieți de la electrică. Mă vede din stradă și prietenul Linda, oprește și el.

ADVERTISEMENT

Deci curtea plină de bărbați, haos. Eu în mijlocul lor, agitat ca nașu mare la nuntă… În mijlocul haosului se deschide ușa casei. Iese Namiko, toată îmbrăcată în roz.

Bluză roz, pantalonași roz, mergăreți roz, fundă în cap roz… tot roz! Băieții văd pitica roz în pragul ușii și haosul se oprește repede.

ADVERTISEMENT

Namiko, păpușă diafană roz, delicată și elegantă, ridică mânuța cât poate de sus și urlă: – Tati, hai în casă să bem bere! Mda. Au râs animalele alea de mine vreo oră, nu s-a mai muncit nimic.

Namiko, cea mai fericită că a provocat valurile de râs. Inutil să spun că n-a băut niciodată bere cu mine…”, a scris Cabral pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Pro TV este renumit pentru momentele amuzante pe care le împărtășește cu fanii din mediul virtual. În plus, vedeta este deschis și când vine vorba de situații mai puțin plăcute despre viața sa privată.

Recent, Cabral a dezvăluit că are o mare teamă pentru dentist, după ce în urmă cu ani buni a trecut printr-o experiență neplăcută care l-a marcat complet.

De atunci moderatorul, care deși practică foarte multe sporturi dure și extreme, are o mare reținere față de medicii dentiști, reușind cu greu să se urnească din drum pentru a merge într-un cabinet de genul.

ADVERTISEMENT
Tags: