Life

Cabral prezintă Sunt celebru, scoate-mă de aici! Surpriză mare la Pro TV! Cu ce vedetă feminină face echipă?

Sunt celebru, scoate-mă de aici revine la Pro TV după șapte de ani de pauză, însă unele lucruri rămân neschimbate. De pildă, prezentatorul. Cabral se va afla și de data aceasta la cârma show-ului!
12.07.2022 | 11:18
Cabral prezinta Sunt celebru scoatema de aici Surpriza mare la Pro TV Cu ce vedeta feminina face echipa
Cabral va prezenta Sunt celebru, scoate-mă de aici. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pro TV a anunțat, recent, revenirea pe post a show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul 2. După șapte ani de pauză, emisiunea care a făcut istorie în 2015 va avea un nou format, însă există și lucruri care rămân la fel. FANATIK a aflat, în exclusivitate, că și de această dată Cabral va ocupa postul de prezentator. Alături de el va fi și o vedetă feminină, al cărui nume rămâne, deocamdată, un mister.

Cabral prezintă noul sezon al emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Primul sezon al emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici! a fost difuzat în anul 2015 și a fost unul dintre cele mai iubite show-uri de la Pro TV. Atunci, acțiunea s-a filmat în Africa, iar concurenți au fost Cătălin Moroșanu, cel care a și câștigat, Dorian Popa, Ruby, Gina Pistol, Luminița Nicolescu, Andreea Moldovan, Vladimir Drăghia, Alina Plugaru, Elena Lasconi, Elena Merișoreanu, Gabi Jugaru, Mihai Trăistariu și Pacha Man.

ADVERTISEMENT

Cu toate că a avut mare succes, reality show-ul nu a mai continuat. După succesul înregistrat de Survivor, show care s-a impus în lupta pentru audiență, Pro TV a hotărât că este momentul să readucă pe post o nouă competiție de supraviețuire. Astfel, în urmă cu câteva zile, postul de televiziune din Pache Protopopescu a anunțat că Sunt celebru, scoate-mă de aici! revine cu sezonul doi.

Unde se filmează noul sezon Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Filmările show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul 2, vor dura două luni și vor avea loc în Republica Dominicană, iar formatul va fi unul nou. Celebritățile vor sta sub cerul liber, departe de casă și nu vor avea acces la telefon sau internet.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă în presă au apărut informații conform cărora Vladimir Drăghia ar fi fost ales pentru postul de prezentator al noului sezon Sunt celebru, scoate-mă de aici! și chiar ar fi semnat deja contractul,  acesta va rămâne la Pro TV, dar pentru rolul din Clanul.

O vedetă feminină, alături de Cabral la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul 2

FANATIK a aflat, în exclusivitate, faptul că la cârma emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul 2, se va întoarce Cabral, însă fără Mihai Bobonete, cel care i-a fost alături în primul sezon.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, va prezenta alături de o vedetă feminină, despre care încă nu se știu alte detalii, Pro TV urmând să dezvăluite cine formează întreaga echipă în zilele următoare.

Primul sezon Sunt celebru, scoate-mă de aici! a fost câștigat de Cătălin Moroșanu

În 2015, după 21 de zile petrecute în jungla africană, Cătălin Moroșanu a fost încoronat rege. În marea finală, el s-a luptat cu Ruby și cu Dorian Popa.

ADVERTISEMENT

Luptătorul a reușit să-i convingă pe telespectatori să-l voteze. Pe parcursul competiției, Cătălin Moroșanu și-a învins unele dintre cele mai mari frici și a trecut de probe ce păreau imposibile. De departe, una dintre cele mai grele experiențe a fost atunci când a fost pus să stea într-un sicriu, în timp ce pe corpul lui se adunau șobolani.

De altfel, Moroșanu a mâncat testicule de taur și intestine de struț, demonstrând că nu se dă în lături de la nimic. A avut și mici conflicte, cu Ruby și Gina Pistol, dar a reușit să se înțeleagă bine cu majoritatea colegilor și a arătat că poate fi un bun coechipier.

În cadrul competiției Sunt celebru, scoate-mă de aici, luptătorul i-a sărit în ajutor și a susținut-o pe Luminiţa Nicolescu de fiecare dată când aceasta a fost pe punctul să cedeze.

ADVERTISEMENT