Life

Cabral, prima imagine cu fiul său și al actriței Andreea Ibacka. Ce a transmis vedeta de la Pro TV

Cabral a devenit recent tată pentru a treia oară, iar acum a publicat prima imagine cu fiul său și al actriței Andreea Ibacka.
10.10.2021 | 09:58
Cabral prima imagine cu fiul sau si al actritei Andreea Ibacka Ce a transmis vedeta de la Pro TV
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Pro TV este pentru prima oară părinte de băiat, lucru care l-a emoționat complet când partenera sa de viață a ajuns acasă cu cel mic.

Gazda emisiunii „Ce spun românii?” nu-și mai încape în piele de bucurie de când a devenit tată de băiat, dovadă că a transmis și cu mesaj cu această ocazie.

ADVERTISEMENT

Cabral a imortalizat momentul în care și-a ținut fiul pentru prima oară în brațe, vedeta de la Pro TV mărturisind că uitase cum este să aibă în casă un bebeluș.

Cabral, prima fotografie cu băiatul său și al actriței Andreea Ibacka

„Gata, acasă. Uitasem cât sunt de mici…”, a scris Cabral pe pagina sa Facebook, unde a publicat și prima poză cu fiul său.

ADVERTISEMENT

Sportivul și partenera sa de viață au devenit părinți pentru prima oară în urmă cu 3 ani, când a venit pe lume Namiko, dar se pare că cei doi au uitat cum e să aibă un pui de om în casă.

Așa cum era de așteptat postarea a adunat foarte multe mesaje din partea internauților, care au remarcat și un lucru important.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Cabral sunt de părere că Namiko îi seamănă foarte mult, în timp ce fiul său, care deși nu se vede prea bine în poză, ar semăna cu Andreea Ibacka.

„Ups, cred că nu a stat suficient la cuptor, a ieșit necopt. Nici măcar rumen nu este!”, este unul dintre mesajele primite de vedetă din partea cuiva care are un simț al umorului dezvoltat.

ADVERTISEMENT

„Ce drăguț! Felicitări! Se pare că seamănă mai mult cu Andreea”, „Seamănă cu Andreea, cel puțin la ten” sunt alte două comentarii de la fani.

Cabral, tată pentru a treia oară. Are 2 fete și un băiat

Cabral este tatăl fericit a trei copii, Inoke, Namiko și cel născut în urmă cu câteva zile, căruia vedeta de la Pro TV încă nu i-a dezvăluit numele. Cu siguranță, este unul special, la fel ca celelalte.

Inoke, este fiica prezentatorului din primul mariaj. Ea are deja 19 ani și a fost crescută de mama sa, Luana. În prezent, este studentă la o facultate din străinătate.

ADVERTISEMENT
Tags: