Life

Cabral, prima reacție după ce a fost înlocuit de Cosmin Seleși: ”Mi-a cam dat cu niște palme transpirate”

Cabral, prima declarație după ce Cosmin Seleși i-a luat locul la Pro TV. Ce mărturie a făcut vedeta despre pauza din televiziune.
13.12.2022 | 07:40
Cabral prima reactie dupa ce a fost inlocuit de Cosmin Selesi Mia cam dat cu niste palme transpirate
Cabral, prima declarație după ce Cosmin Seleși i-a luat locul la Pro TV. Ce mărturie a făcut vedeta. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Renumitul prezentator a avut o primă reacție după ce a fost înlocuit de fostul moderator de la Te cunosc de undeva. Sportivul a citit comentariile numeroase primite de la fanii săi, care se întreabă de ce a renunțat la proiectele TV.

Cabral, prima declarație după ce Cosmin Seleși i-a luat locul la Pro TV. Ce mărturie a făcut vedeta

Cabral a urmărit prima ediție a quiz show-ului Batem palma?, moderat de Cosmin Seleși, emisiune concurs care se difuzează de luni până vineri, de la ora 18:00. Prezentatorul recunoaște că nu i-a fost ușor să vadă cât a fost de apreciat de oameni.

ADVERTISEMENT

„Am citit până acum un potop de comentarii despre Ce spun românii. Și, de ce să mint, mi-a cam dat cu niște palme transpirate și bătăi de inimă mai rapide să citesc cum atâția oameni apreciază o emisiune la care lucrez de șapte ani.

Șapte ani, da. Peste 1600 de episoade difuzate. Multă muncă. Dar și muuuulte familii mișto, mult râs și multe clipe de calitate. Deci… n-avea cum să nu crească inima-n echipa noastră și-n mine, citind atâtea aprecieri. Pentru care mulțumesc frumos. 

ADVERTISEMENT

În același timp… mi s-a cam creponat inima când am văzut reacțiile declanșate de noul proiect. Și regret că a fost așa primul val de comentarii. Și sper ca pe parcursul acestei săptămâni să se schimbe impresia.

Știu echipa care a produs emisiunea asta… și e o echipă bună și care știe ce face. Și-l știu și pe Cosmin. Și el știe ce face. Cred sincer că reacția asta inițială este legată de faptul că Ce spun românii a avut peste 1.600 de ediții pe post”, a scris Cabral pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Cabral, pauză de la televiziune

Cabral consideră că oamenii s-au obișnuit ca un „tembel din Berceni” să apară pe sticlă zilnic la ora 18:00, dar în același timp speră ca cei din fața micilor ecrane să urmărească Batem palma? și să le placă show-ul.

Prezentatorul de la Pro TV păstrează în continuare legătura cu fanii săi pe rețelele de socializare, dar și pe blogul personal. Vedeta a luat o pauză de la proiectele în televiziune și le urează urmăritorilor să fie sănătoși.

ADVERTISEMENT

În plus, sportivul a decis că are nevoie să stea mai mult cu soția sa, Andreea Ibacka, și cu cei doi copii. Anunțul retragerii sale a venit după încheierea filmărilor de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, care au avut loc în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT
Tags: