Life

Cabral și Andreea Ibacka „au evadat” și au fugit la Neversea: „Avem 27 de minute să ne distrăm”

Andreea și Cabral Ibacka au dat o fugă până la Neversea și s-au bucurat din plin de timpul scurt petrecut la festival. Actrița a dezvăluit că este prima dată când participă la un astfel de eveniment de când a născut.
11.07.2022 | 18:05
Cabral si Andreea Ibacka au evadat si au fugit la Neversea Avem 27 de minute sa ne distram
Cabral și Andreea Ibacka au fost la Neversea. Foto: capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Andreea și Cabral Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu 3 ani și jumătate, iar de atunci viața lor s-a schimbat complet. Anul acesta au reușit să ajungă la Neversea, unde nu au avut prea mult timp la dispoziție să se distreze, având în vedere că mai au și un băiețel în vârstă de 9 luni.

Andreea și Cabral Ibacka s-au distrat la Neversea

Andreea și Cabral Ibacka sunt împreună de mai bine de zece ani și au împreună doi copii. Namiko, în vârstă de trei ani și jumătate și Tiago, care recent a împlinit nouă luni. De când au devenit părinți, viața lor s-a schimbat complet, iar distracția și petrecerile au trecut pe locul doi.

ADVERTISEMENT

Weekendul acesta, cei doi au fost surprinși la Neversea și au mărturisit că au „fugit de acasă” după ce s-au asigurat că micuții dorm și totul e în regulă.

„Avem 27 de minute să ne distrăm”, a spus actrița râzând.

„Suntem crazy complet, am luat-o razna. Noi n-am ieșit din casă de mult, ne bucurăm, vedem oameni. Wow”, a completat-o Cabral.

ADVERTISEMENT

Și dacă moderatorul Ce spun românii are libertate deplină să se ocupe și de pasiunile sale, participă la raliuri, sare cu parașuta și merge în excursii cu rulota, vara însemnând pentru el perioada în care se bucură cel mai mult de viață, după cum a dezvăluit Andreea Ibacka în urmă cu puțin timp, ea stă aproape tot timpul cu copiii.

„E foarte frumos și mă bucur că am făcut nebunia asta. Oamenii se plâng de pandemie, dar noi n-am mai ieșit de dinainte. Cel puțin eu, folosesc un plural politicos”, declarat Andreea Ibacka în emisiunea La Măruță.

ADVERTISEMENT

Andreea și Cabral nu mai dorm împreună. Care este motivul?

De la venirea pe lume a lui Namiko, Cabral și soția lui nu mai dorm în același pat. Micuța își dorește să rămână cu mama ei peste noapte, în plus, Andreea Ibacka îl alăptează pe Tiago din două în două ore, astfel că pentru a nu-l deranja pe celebrul prezentator în timpul nopții, au decis că cel mai bine este să doarmă separat.

„Noi nu mai dormim în aceeași cameră de 4 ani și atunci când dormeam, că așa am făcut copiii, am eu o regulă de aur, fiecare pe așternutul lui, parte în parte,  frățește”, a dezvăluit Andreea Ibacka pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT