Life

Cabral și Andreea Ibacka, anunțul mult așteptat de fani. Cei doi au dezvăluit numele fiului lor

Cabral și Andreea Ibacka au făcut anunțul mult așteptat de fani. Cei doi soți au dezvăluit care este numele fiului lor, născut în urmă cu aproape trei luni..
27.12.2021 | 10:30
Cabral si Andreea Ibacka anuntul mult asteptat de fani Cei doi au dezvaluit numele fiului lor
Cabral și Andreea Ibacka au dezvăluit care este numele fiului lor. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cabral și Andreea Ibacka au dezvăluit care este numele băiețelului lor, născut în luna octombrie.

Actrița a postat pe rețelele sociale o fotografie cu bradul de Crăciun, acolo unde sunt globuri cu prenumele copiilor ei.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie, fanii au aflat și cum îl cheamă pe mezinul familiei.

Cabral și Andreea Ibacka au dezvăluit numele mezinului familiei

Cabral și Andreea Ibacka i-au surprins pe fani după ce le-au dezvăluit care este prenumele celui de-al doilea copil pe care îl au împreună. Micuțul a venit pe lume la începutul lunii octombrie.

Băiețelul lui Cabral și al Andreei Ibacka se numește Tiago, așa cum au dezvăluit cei doi părinți pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

„Crăciun cu pitici, Crăciun fericit! ♥️🎄 La fel să fie și în casele voastre! 🤗 Hubby Cabral Daughter Namiko Son Tiago Ibacka”, a scris Andreea Ibacka pe rețelele sociale.

De asemenea, Cabral i-a informat și el pe fani care este prenumele fiului său, după ce i-a enumerat pe ceilalți doi copii, Inoke și Namiko. Prezentatorul a distribuit imaginea postată de soția lui.

ADVERTISEMENT

„Primul nume este Inoke. Al doilea este Namiko. Al treilea… e Tiago. Mă rog, voi îl știți drept Leagăn. Sper că și voi sunteți bine pe-acolo pe unde sunteți..”, a scris prezentatorul emisiunii „Ce spun românii” de la Pro TV.

Recent, Cabral i-a amuzat pe fani atunci când le-a povestit despre fiul său. Actorul și prezentatorul TV a declarat că îi place foarte mult de băiețelul său, dar mai puțin atunci când plânge.

ADVERTISEMENT

„E mic piticul ăsta… da mie-mi place de el. Mă rog, mai puțin când plânge, că nu ne mai înțelegem prin casă om cu copil…”, spunea Cabral Ibacka despre fiul lui.

Andreea Ibacka, despre cea de-a doua naștere

Andreea Ibacka a vorbit despre băiețelul ei la puțin timp după ce acesta a venit pe lume. Micuțul Tiago e foarte cuminte și nu plânge foarte mult, iar actrița spune că în niciun caz nu seamănă cu tatăl lui la acest capitol.

Fiul îndrăgitului cuplu a avut 3.240 de grame la naștere și 52 de centimetri. A primit nota 10, fiind un adevărat „premiant”.

„Suntem mega fericiți, suntem niște norocoși. Bebe e incredibil, e un băiețel super cuminte, nici nu știu cu cine seamănă, adică cu taică-su în niciun caz. Mănâncă, doarme, e liniștit, foarte rar plânge.

La naștere a avut 3.240 de grame și 52 de centimetri, nota 10, premiant.”, a declarat Andreea Ibacka la scurt timp după ce a născut.

ADVERTISEMENT