Life
notix pixel id

Cabral și Andreea Ibacka, prima ieșire în patru, în aer liber: ”Ăla micu’ e făcut franzelă”

Cabral și Andreea Ibacka au avut, în acest weekend, prima ieșire în aer liber, în formula de patru.
17.10.2021 | 19:56
Cabral și Andreea Ibacka, prima ieșire în patru, în aer liber: ”Ăla micu' e făcut franzelă”
Cabral si Andreea Ibacka, plimbare în aer liber alături de copiii lor. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cabral și Andreea Ibacka au făcut o mică plimbare, în acest weekend, prin parc, alături de cei doi copii: fetița lor Namiko și fiul lor nou-născut.

Cu umorul său caracteristic, Cabral a ținut să descrie ieșirea în aer liber prin câteva cuvinte care i-au amuzat pe internauți.

Cabral: ”Ăla micu’ e făcut franzelă. Doarme și dă bășini”

”E apă, nu cad bolovani din cer. Am ieșit toți patru la joacă, sărit prin bălți și orăcăieli de mini-șoarece gras. Andreea Ibacka ne face pozele, Namiko e pe platforma de copii aproape mari.

ADVERTISEMENT

Ăla micu’ e făcut franzelă. Doarme și dă bășini. Eu… băiatul de la Marcaje Rutiere… gone wrong”, a scris prezentatorul ”Ce spun românii” în dreptul imaginii de mai jos, postată pe rețelele de socializare.

Cabral a ieșit în parc cu familia. Sursa foto: Facebook

Familia lui Cabral s-a mărit în această lună

Actrița Andreea Ibacka l-a făcut tată a doua oară la începutul acestei luni pe Cabral. A dus pe lume un băiețel, așadar familia a ajuns la patru membri.

ADVERTISEMENT

”Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima mea pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag.

P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a postat Cabral pe rețelele de socializare, după ce a născut soția lui.

ADVERTISEMENT

Cum a aflat Andreea Ibacka de a doua sa sarcină

Actrița a povestit în cadrul unui interviu faptul că a bănuit că este însărcinată a doua oară, deoarece simțea ”fluturi în stomac”. Ea a relatat întreg episodul, care s-a petrecut la o terasă, alături de Cabral și fiica lor, Namiko.

Fotografia prin care Cabral și Andreea Ibacka au dat vestea celei de a doua sarcini. Sursa foto: Facebook

 

”Într-o sâmbătă dimineața, am simțit eu niște fluturi în stomac foarte prezenți, care m-au și trezit din somn, de altfel. (…) Deși era destul de devreme să preconizez ceva, totuși l-am anunțat pe Cabral, știi, eu bănuiesc că aș putea fi însărcinată.

ADVERTISEMENT

Inițial, el s-a amuzat, a zis: «Bine, bine, lasă că ție când îți întârzie două ore, tu ai toate simptomele și ai mai fost însărcinată de nu știu câte ori», asta s-a întâmplat înainte de Namiko, de data asta aveam o referință pe bune… Și zic OK, ieșim la plimbare, era weekend, ne petrecem toată ziua împreună.

Ne oprim la un moment dat la o terasă să luăm prânzul cu Namiko și cu unul dintre amicii soțului meu. Mă duc până la baie să mă spăl pe mâini și zic ȘI DACĂ, TOTUȘI… (…) Îmi fac testul, îl bag cuminte în geantă și mă întorc la masă de la terasă, pentru că scria să aștepți, pentru interpretare, cinci minute.

ADVERTISEMENT

Trecuseră 45 de minute, nu cinci, deschid geanta… Am rămas de-a dreptul șocată. Liniile, toate, erau roz, dar toate! (…) Vlad încerca să negocieze prețul, că vezi, Doamne, pedala de accelerație era prea tocită pentru kilometrii din bord, eu auzeam așa, vag, pentru că pluteam, eram undeva departe și abia așteptam să terminăm, nu mă mai interesa mașina, nu mă mai interesa nimic” a spus Andreea Ibacka la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri