Cabral și Loredana Groza, ce lovitură! Ce se întâmplă cu emisunea lor de la PRO TV

Alexandra Chivu   
în HotNews
10/04/2019, 19:48
Cabral și Loredana Groza, ce lovitură! Ce se întâmplă cu emisunea lor de la PRO TV GALERIE FOTO
Cabral și Loredana Groza, ce lovitură!

Emisiunea ”Cântă acum cu mine” de la Pro TV, al căror gazde sunt Cabral și Loredana Groza, va fi scoasă din prime-time. Schimbarea se va face începând de duminică, 14 aprilie. Până acum, concursul muzical era programat de la 20:00, iar acum, din cauza audienței slabe, va fi mutată la ora 23:00.

Emisiunea ”Cântă acum cu mine”, cu Loredana Groza și Cabral de la Pro TV va fi scoasă din prime-time

În loc, Pro TV a programat filme de acțiune. Astfel, duminică, 14 aprilie, de la ora 20:00 se poate vedea filmul ”Băieți buni 2”, cu Will Smith, iar duminica, din 21 aprilie, de la ora 20:00, se poate vedea X-Men de la origini: Wolverine. De altfel, show-ul a mai trecut printr-o modificare la scurt timp de la intrarea pe post, potrivitpaginademedia.ro.

După prima ediție, emisiunea a fost programată din două în două săptămâni, dar a revenit la programul săptămânat, chiar de duminica trecută, iar acum rămâne în fiecare săptămână, de la o oră mai târzie, 23:00.

Cabral și Loredana Groza, ce lovitură! Ce se întâmplă cu emisunea lor de la PRO TV
Emisiunea de la Pro TV ca fi scoasă din prime-time

Show-ul va fi mutat de la ora 20:00 la 23:00

În ultima ediție, din 7 aprilie, ”Cântă acum cu mine” a fost surclasat de audiențe de la Asia Express, emisiune concurentă. Reality-show-ul a avut cifre duble, pe publicul tânăr, față de concursul muzical. Totodată, ediția de debut a emisiunii a fost depășită pe publicul comercial. La nivel național, Asia Express a avut 1.382.000 de telespectatori, iar show-ul de talente a adunat 1.267.000 de persoane.

Cabral și Loredana Groza, ce lovitură! Ce se întâmplă cu emisunea lor de la PRO TV
Cabral și Loredana Groza, lovitură de proporții

Locul trei a fost acupat de Kanal D, cu emisiunea Exatlon, care a adus 1.019.000 de oameni pe micile ecrane. La orașe, postul care a ținut locul 1 a fost Antena 1, cu media de 718.000 de telespectatori. Show-ul ”Cântă acum cu mine” a fost urmărit, în medie, de 658.000 de oameni, iar Exatlon a ocupat al treilea loc, cu 464.000 de urmăritori.

Închide ×