Life

Cabral vrea să scrie prima carte și a decis să le ceară sprijinul fanilor. “Nu cartea contează. Ci povestea”

Cabral a anunțat că vrea să scrie o carte. Știe care este subiectul, dar are o mulțime de nelămuriri. Astfel, a decis să le ceară câteva sfaturi prietenilor săi virtuali.
14.01.2022 | 13:12
Cabral vrea sa scrie prima carte si a decis sa le ceara sprijinul fanilor Nu cartea conteaza Ci povestea
ADVERTISEMENT

Cabral vrea să scrie o carte și a făcut anunțul pe blogul său.

S-a gândit ce subiect dorește să abordeze, dar încă mai are o mulțime de lucruri de stabilit pentru a scrie o poveste așa cum își dorește.

Cum nu știe deocamdată detalii importante despre personajul principal, acesta a cerut sfaturi prietenilor săi.

ADVERTISEMENT

Cabral vrea să scrie prima carte și a decis să le ceară sprijinul fanilor. “Nu cartea contează. Ci povestea”

Prezentatorul emisiunii Ce spun Românii este foarte preocupat zilele acestea de noul său proiect. A decis să scrie o carte, iar acum încearcă să pună toate detaliile la punct.

Cabral știe ce temă să abordeze. Nu va fi o comedie, ci o poveste, un fiction întunecat.

“Ar fi fost nevoie pe lumea asta de multe alte lucruri… decât de încă o carte. Care nici n-are cum să fie o carte bună, că doar nu-s scriitor. Mai mult, nici măcar nu e o comedie. Nu e o culegere de texte vesele. Va fi un șir de întâmplări pe care vrei să-l vezi până la capăt. E un fiction întunecat.

ADVERTISEMENT

Pe care-l scriu simplist, încă n-am iscusința complicării frazelor. Da să te ții dacă reușesc s-o cuprind vreodată! De știința asta, zic. De fapt, însă… nu cartea contează. Ci povestea. Asta mi-ar plăcea, de fapt. Să reușesc să creez o poveste bună. Personaje constante și cu acțiuni logice și conținute.

Un șir de întâmplări pe care vrei să le vezi până la capăt. Așteptare, asta mi-ar plăcea să creez. Dacă-mi iese sau nu… vedem”, a scris Cabral pe blogul său.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a gândit că fanii ar putea să-i dea o mână de ajutor pentru noul său proiect. A decis ca personajul principal să locuiască în București, dar deocamdată nu știe exact în ce cartier. Așa că a cerut părerea internauților, iar aceștia i-au răspuns imediat. Nu au putut să-i fie totuși de prea mare ajutor.

“Cel mai cinstit ar fi să fie din cartierul unde ai copilărit, ai avea exemple proprii, dar și pe ale celor apropiați/ cunoscuți.” 

ADVERTISEMENT

“Să scrii o carte, nu-i ușor, o să ai nevoie de multă cercetare, chiar dacă e fantezie. Nu te va grăbi nimeni și dacă simți că ai ajuns la un punct mort, ia o pauză, dar nu te opri de tot. Găsește oameni din specialități diferite și sufocă-i cu întrebări ?. Sunt sigură că o să iasă ceva bun.”

“Succes! Din păcate nu cunosc viața cartierelor din București. Cred că vei face cea mai bună alegere oricum. Intuiția ta te va ajuta sigur.”, sunt câteva dintre mesajele primite de la fani.

Unii au fost puși pe glume.

“Păi dacă o scriem împreună, banii din vânzarea cărții cine îi încasează?”, a întrebat un fan.

“Gata, am înțeles. Fiecare la scara lui”, a glumit imediat Cabral.

ADVERTISEMENT